2777
2789
مردا کوتاه شدن! من تو خیابون ک راه میرم از هر ۱۰نفر ۳تاشون از خودم بلندترن حالا زیادم بلند نیستما

اره کلا پسرا سن من همقد من هستن، جنوب عادیه قد مردا کوتاهه 🙁منو خواهرم قده پسرا هستیم 

چجوری دارین نظرمیدین انگار قدتون خودتون خریدن والا بخدا این چیه میگن قد زن نباید170کوتاترباشه خب اون ...

هرس نخور بابا مهم اینه ک اونی ک ۱۶۰ تا ۱۶۵ هس ریزه میزست خیلی کارایی داره تو خونه😅😅😅 مثلا ی چیزی بیفته زیر میز یا گوشه مبل میتونه بره بیاره یا میتونه از در و دیوار بره بالا😜😜😜

ببخشید انقدر هول هولکی و بدون خداحافظی رفتم مجبور شدم دوستون دارم دلم واستون تنگ میشه 🤗🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره کلا پسرا سن من همقد من هستن، جنوب عادیه قد مردا کوتاهه 🙁منو خواهرم قده پسرا هستیم 

اخ اخ جنوب ک نگو

همه کوووتاهن مردا!

اصفهان بلند پیدا میشه اما لاغرن😂هعی

دلم مرد قد بلند میخاد معلومه؟؟😂😂

عضوشدن توی نی نی سایت برام مثل ی چالش شخصی هستش!چون اینجا طرزفکرایی و میبینم ک منو ب ستوه میارن اما با خودم شرط کردم که به وسیله این سایت صبرمو ببرم بالا و جواب هرچیزی و ندم و پرخاش نکنم!🙂😁تجربه های بقیه هم برام جالبن!خودم جای اونا میزارم و خیال بافی میکنم که اگه جای اون طرف بودم چیکار میکردم🧐🤔دوستون دارم بوس ب همتون ب خصوص آبانیاو ب جز برادرای سایت😁😁😁
هرس نخور بابا مهم اینه ک اونی ک ۱۶ تا ۱۶۵ هس ریزه میزست خیلی کارایی داره تو خونه😅😅😅 مثلا ی چیزی ب ...

نه براخودم میگم براهمه میگم ک اینا چیزیی نیست ک ادم بهش افتخار کنه چون نقشی نداشته توبدست اوردنش

خدایا شکرت. 
اخ اخ جنوب ک نگو همه کوووتاهن مردا! اصفهان بلند پیدا میشه اما لاغرن😂هعی دلم مرد قد بلند میخاد ...

لاغر نههههه، همدان یه پسرا جذابی دیدم وای بلند و هیکل خوشمل...... دلم خواست اصلا لامصب....... اصفهان پسر گولاخ دیدم اما ترکه ای ندوست

هرس نخور بابا مهم اینه ک اونی ک ۱۶ تا ۱۶۵ هس ریزه میزست خیلی کارایی داره تو خونه😅😅😅 مثلا ی چیزی ب ...

وا خب برا به قد بلند اسون تره كه دستشو دراز كنه ميرسه ته مبل 😂😂😂

ولی تنها چیزی ک نمیشه با عمل درستش کرد همین قده😅😅

وای فکنید میشد رفت عمل کرد کوتاه یا بلند شد!😂😂

عضوشدن توی نی نی سایت برام مثل ی چالش شخصی هستش!چون اینجا طرزفکرایی و میبینم ک منو ب ستوه میارن اما با خودم شرط کردم که به وسیله این سایت صبرمو ببرم بالا و جواب هرچیزی و ندم و پرخاش نکنم!🙂😁تجربه های بقیه هم برام جالبن!خودم جای اونا میزارم و خیال بافی میکنم که اگه جای اون طرف بودم چیکار میکردم🧐🤔دوستون دارم بوس ب همتون ب خصوص آبانیاو ب جز برادرای سایت😁😁😁

عزیزم من جنوبی هستم چ ربطی داره توهینن نکنید من شوهرم جنوبی قدش ماشالله 185توهین نکنید بعدشم داداشم بلنده قد ب شهر ربط نداره ژنتیک لطفا ب شهرها توهینن نکنید

خدایا شکرت. 

دقیقن😂😂

نه دیگه نشد لذتی ک ما هنگام بالا رفتن از چارپایه داریمو شما هیچ وقت نمیتونید درک کنید😂😂😂

ببخشید انقدر هول هولکی و بدون خداحافظی رفتم مجبور شدم دوستون دارم دلم واستون تنگ میشه 🤗🤍
نه براخودم میگم براهمه میگم ک اینا چیزیی نیست ک ادم بهش افتخار کنه چون نقشی نداشته توبدست اوردنش

آدم باید خوب باشه و انسانیت داشته باشه، مامانم میگه درخت بی ثمر گز هم بلنده. جنوب میگن نمیدونم شما دارین یا نه.