چجوری دارین نظرمیدین انگار قدتون خودتون خریدن والا بخدا این چیه میگن قد زن نباید170کوتاترباشه خب اون ...
هرس نخور بابا مهم اینه ک اونی ک ۱۶۰ تا ۱۶۵ هس ریزه میزست خیلی کارایی داره تو خونه😅😅😅 مثلا ی چیزی بیفته زیر میز یا گوشه مبل میتونه بره بیاره یا میتونه از در و دیوار بره بالا😜😜😜
ببخشید انقدر هول هولکی و بدون خداحافظی رفتم مجبور شدم دوستون دارم دلم واستون تنگ میشه 🤗🤍
اره کلا پسرا سن من همقد من هستن، جنوب عادیه قد مردا کوتاهه 🙁منو خواهرم قده پسرا هستیم
اخ اخ جنوب ک نگو
همه کوووتاهن مردا!
اصفهان بلند پیدا میشه اما لاغرن😂هعی
دلم مرد قد بلند میخاد معلومه؟؟😂😂
عضوشدن توی نی نی سایت برام مثل ی چالش شخصی هستش!چون اینجا طرزفکرایی و میبینم ک منو ب ستوه میارن اما با خودم شرط کردم که به وسیله این سایت صبرمو ببرم بالا و جواب هرچیزی و ندم و پرخاش نکنم!🙂😁تجربه های بقیه هم برام جالبن!خودم جای اونا میزارم و خیال بافی میکنم که اگه جای اون طرف بودم چیکار میکردم🧐🤔دوستون دارم بوس ب همتون ب خصوص آبانیاو ب جز برادرای سایت😁😁😁
عضوشدن توی نی نی سایت برام مثل ی چالش شخصی هستش!چون اینجا طرزفکرایی و میبینم ک منو ب ستوه میارن اما با خودم شرط کردم که به وسیله این سایت صبرمو ببرم بالا و جواب هرچیزی و ندم و پرخاش نکنم!🙂😁تجربه های بقیه هم برام جالبن!خودم جای اونا میزارم و خیال بافی میکنم که اگه جای اون طرف بودم چیکار میکردم🧐🤔دوستون دارم بوس ب همتون ب خصوص آبانیاو ب جز برادرای سایت😁😁😁
اره کلا پسرا سن من همقد من هستن، جنوب عادیه قد مردا کوتاهه 🙁منو خواهرم قده پسرا هستیم
عزیزم من جنوبی هستم چ ربطی داره توهینن نکنید من شوهرم جنوبی قدش ماشالله 185توهین نکنید بعدشم داداشم بلنده قد ب شهر ربط نداره ژنتیک لطفا ب شهرها توهینن نکنید
وا خب برا به قد بلند اسون تره كه دستشو دراز كنه ميرسه ته مبل 😂😂😂
دقیقن😂😂