2777
2789
فکر کنم تا ابد پیش میرفت خوب خیلی عصبانی شدم .کلی دعوا کردم باهاش. اون هم هی میگفت نمیخواستم دروغ ب ...

خوب کاری کردی👏

باران خواهد بارید،و کوچه ها شسته خواهد شد
من جای تو بودم دور از جونت دق میکردم، من از اونایی هستم که مهمون حتی یه نفر هم باشه بخواد بیادخونم ت ...

خوب من واقعا ناراحت شده بودم. مثلا قرار بود ساعت ۱۰ برسه تهران. بعد سریع پرواز کنه بیاد اهواز. یعنی ساعت سه چهار صبح میرسید. ما هم آماده بودیم بریم فرودگاه.

ولی الان با اینکه ۱۰ ۱۲ سال میگذره اما هر دفعه صحبتش بشه. کلی بهم میخندن😀😀

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب کاری کردی👏

😀 خاطره که نباید همش ناراحت کننده باشه. گاهی گول خوردنها هم خنده داره. عشقی نبود ها. مثلا رفاقتی بود 😀😀😀😀داداشم بهم میگفت بهش بگو برام کاپشن چرم هندی بیاره 😀😀😀😀گفتم بشین تا بیاره

بعد اون هم هی میگفت من رفتم بازار براتون کادو بخرم. مامانت چی دوست داره. .خانواده ات چی دوست دارن 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
منم دارم وام میگیرم کارمند بانکه راحت ۴۰سالش هست چندش هی بهم زنگ میزنه این برگه خط خوردگی داره بیا ع ...

دلم میخواد داد بزنم ب همه بگم.میخواستم گلدون بخرم برای این کوچولو.ولی حالم و بد کرد عوضی 

خوب من واقعا ناراحت شده بودم. مثلا قرار بود ساعت ۱۰ برسه تهران. بعد سریع پرواز کنه بیاد اهواز. یعنی ...

خخخخخخ وای غش کردم، فرودگاهم میخواستی بری استقبال، چه دوست خوبی میشی تو برای ادم، طرف میفهمید انقد تدارک دیدین و مشتاقین میومد حتما😂ز

خخخخخخ وای غش کردم، فرودگاهم میخواستی بری استقبال، چه دوست خوبی میشی تو برای ادم، طرف میفهمید انقد ت ...

😀😀😀😀 بخدا. داداش بیچاره ام رو صبح زود بیدار کرده بودم

😀 خاطره که نباید همش ناراحت کننده باشه. گاهی گول خوردنها هم خنده داره. عشقی نبود ها. مثلا رفاقتی بو ...

هندی ها همین جورین .من ۳  روز فقط س روز با یه پسره ای چت میکردم آخرش ک میخواست قطع کنم میگفت طوطیا تروخدا نرو من عاشقت شدم من میخوام بیام ایران آدرس بده بیام .تو همه چیز من شدی 🤔😂😂😶😶

😀 خاطره که نباید همش ناراحت کننده باشه. گاهی گول خوردنها هم خنده داره. عشقی نبود ها. مثلا رفاقتی بو ...

اره عزیزم درست میگی،،،طرف قشنگ فرو رفته بوده تو نقشش😁ساید الانم داره برا یکی دیگه نقش بازی میکنه😂😁

باران خواهد بارید،و کوچه ها شسته خواهد شد
هندی ها همین جورین .من ۳  روز فقط س روز با یه پسره ای چت میکردم آخرش ک میخواست قطع کنم میگفت طو ...

خواهر من با هندیها زندگی کردم یعنی بلوفتر از این هندیها وجود نداره. من هم یکی میگفت عاشقم شده. من جواب رد دادم به همه رفته بود گفته بود که من گولش زدم .و مثلا از لجم رفته بود ازدواج کرده بود و خوشحال بود پسر دار شده و هی پیغام پسغام میداد

اما بعضیهاشون واقعا با فرهنگن. من با دو نفرشون الان بیست ساله که دوستم.