مهتای مدیر عضویت: 1399/04/03 تعداد پست: 254 عنوان مسخره | مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 65 پست بدترین دروغی ک شنیدید چی بوده؟؟؟تا حالا رکب خوردید؟؟ باران خواهد بارید،و کوچه ها شسته خواهد شد 1399/04/14 | 18:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maman_leyla عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 22738 اسم خوانندهه چیه ؟ نمیدونم. وایسا بیینم میتونم پیداش کنم.عکسشو فقط یادمه تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
maman_leyla عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 22738 اسم خوانندهه چیه ؟ اینه 😀😀😀😀 چند سال فکر کردم دوست هندی من اینه تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
پری__جنگلی عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 880 اینه 😀😀😀😀 چند سال فکر کردم دوست هندی من اینه ای تو روحش .... عجب کلکی بوده ، بعضیا مرض دارن ، میخوان ذهن یه عده رو با فکر خودشون مشغول کنن ...اینکه مثلا تو کماست و یک سال تو همون وضعیت بوده و.....
پری__جنگلی عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 880 اینه 😀😀😀😀 چند سال فکر کردم دوست هندی من اینه ولی یه درصد فک کن خودش بوده ....😂🤦🏻♀️
maman_leyla عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 22738 ای تو روحش .... عجب کلکی بوده ، بعضیا مرض دارن ، میخوان ذهن یه عده رو با فکر خودشون مشغول کنن ... ا ... دقیقا. البته هندیها اکثرا شدن اینجورین تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
maman_leyla عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 22738 ولی یه درصد فک کن خودش بوده ....😂🤦🏻♀️ خواهر با همین عکسها من ۷ سال باهاش دوست بودم 😀😀😀😀😀 تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !