2777
2789
یه اقوام ما دروغ میگه راحت و اسون،،فقط دنبال خود نماییه

یه همکار داریم مثل .... دروغ میگه 

طوریکه اگه الان بگه روز ما هیچکدوم قبول نمیکنیم میگیم نه حتما شبه 

چون تا بحال حرف راست ازش نشنیدیم

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏

دوستم ی کار سخت ازم خواس گف فلا کار و بکن

برات فلان هدیه رو میخرم

منم تعارفی گفتم ن

بعد رفته بودیم بیرون

رفتیم تو فروشگاه منم گفتم بخر گف گرونه فعلا پول ندارم

همونجا ی وسیله از اون گرون تر برا خودش خرید😐

شارلاته خیییلی😂😂

این کاربری توسط س نفر اداره میشود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با یه بنده خدایی ۷ سال دوست بودم.(هندی بود) تو این هفت سال عکسهای خانوادگیشو میفرستاد. از مجردیش تا آشنایی با همسرش تا بچه دار شدنشون و حتی بهم گفته بود تومور مغزی داره و از این حرفها. یه روز گفت میخواد بیاد ایران. ما هم همه چیز رو اماده کردیم. تدارکات دیدیم. شبی که قرار بود وارد ایران بشه. هرچی زنگ زدیم پیام دادیم جواب نداد. بعد از چند ماه مثلا خانمش بهم پیام داد که شوهرش تو بیمارستانه و تو کماست. ووووووووو کلی ناراحت شدیم و دعا کردیم. یک سال بعد گفتن از کما در اومده. و تا اینکه تصادفی یبار عکسشو یه جایی دیدم. رو پروفایل یکی بود. پرسیدم این عکس کیه. گفت عکس خواننده پاکستانی 😡😡😡😡😡😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀لعنتی منو تو اون همه سال با عکس یه خواننده پاوستانی و خانواده اش گولم میزد 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
وای حالم خیلی بد شد رفتم گلدون بخرم فروشنده چسبیده بود بهم احمق چندش خاک برسر کثافت زودی اومدم بیرون

منم دارم وام میگیرم کارمند بانکه راحت ۴۰سالش هست چندش هی بهم زنگ میزنه این برگه خط خوردگی داره بیا عوضش کن شماره ام تو پرونده هست دیگه خانم فلانی بیا امروز یه سر تا کاراتو زودتر راه بندازم امروز از قصد گوشیمو گذاشتم پایین گفتم بابا من میرم طبقه بالا از بانک قراره زنگ بزنن تو بردار 

با یه بنده خدایی ۷ سال دوست بودم.(هندی بود) تو این هفت سال عکسهای خانوادگیشو میفرستاد. از مجردیش تا ...

عجب😐ادم بیکاری بوده😂

باران خواهد بارید،و کوچه ها شسته خواهد شد
عجب😐ادم بیکاری بوده😂

😀😀😀😀اووووووف اونور بیکار بودم 

ولی لامصب اینقدر قشنگ فیلم بازی کرده بود که اصلا نفهمیدم

اینها همه با کنار. اون همه تدارک دیده بودیم .آخرش خودمون همه اشو خوردیم

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
😂😂😂😂😂😂😂 وای خدا نکشتت دختر، فقط اونجاش که همه چیز اماده کردین تدارک دیدین😂

😀😀😀😀😀😀😀فکر کنم تا یک ماه از اون تدارکات میخوردیم و همه بهم میخندیدن

😀😀😀😀اووووووف اونور بیکار بودم  ولی لامصب اینقدر قشنگ فیلم بازی کرده بود که اصلا نفهمیدم ا ...

ییعنی اگه نمیفهمیدی تا کجاااا پیش میرفت این بشر😁 ،بهش گفتی ک فهمیدی؟؟واکنشش چی بود؟؟

باران خواهد بارید،و کوچه ها شسته خواهد شد
😀😀😀😀😀😀😀فکر کنم تا یک ماه از اون تدارکات میخوردیم و همه بهم میخندیدن

من جای تو بودم دور از جونت دق میکردم، من از اونایی هستم که مهمون حتی یه نفر هم باشه بخواد بیادخونم تا بیاد کل کارهامو انجام میدم نیم ساعت دیر بیاد میخوره تو ذوقم😂😂😂😂😂

ییعنی اگه نمیفهمیدی تا کجاااا پیش میرفت این بشر😁 ،بهش گفتی ک فهمیدی؟؟واکنشش چی بود؟؟

فکر کنم تا ابد پیش میرفت

خوب خیلی عصبانی شدم .کلی دعوا کردم باهاش. اون هم هی میگفت نمیخواستم دروغ بگم فکر نمیکردم با هم صمیمی بشیم. بعدش ترسیدم که با من قطع ارتباط کنی.

تا اون موقع میگفت خیلی هم پولداره 😀😀 تو انگلیس زندگی میکرد اما بعدش رفته بود پیش پدر   مادرش. 

بعد بلاکش کردم