2777
2789
عنوان

میخوام شربت آلبالو درست کنم

136 بازدید | 16 پست

سلام دوستای گلم من یه عالمه آلبالو دارم دوتا بچه کوچیک دارم که عاشق شربت آلبالوئن و فرصت نمیکنم هسته شونو بگیرم و مربا و شربت درست کنم میشه بگین چطوری شربت درست کنم که آلبالوهام هدر نره

بایدبگیری هسته شو دیگه شب بعد خواب بچه ها بادهمسرت بگیر 

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه هام خیلی دیر میخواااابن 

چاره ی دیگه ایی نداری 😕

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

میتونید آلبالو رو همین جوری تویه قابلمه بریزید آب هم به اندازه که آلبالو رو بپوشونه بریز بذار روزگار وقتی قشنگ جوشید و آلبالو ها له شدن بریز تویه سبد الک یه ذره که سردشت یه کاسه زیر الک بذار قشنگ با دست یا قاشق له کن تا آبش گرفته بشه بعد بریز تویه قابلمه شکر هم به اندازه آلبالوهات بریز بجوشه تا شربت قوام میاد به ذره جوهر لیمو هم بریز اگه خواستی گلاب هم درآخرش بریز

من اینجوری درست میکنم اگه خواستید امتحان کنید👌👌👌

اگه بریزم قابلمه بذارم رو گاز آبش که دراومد خالی کنم شربت کنم میشه

من همین کار میکنم خیلی هم عالی میشه

اصلاااا برای شربت هسته اش در نمیارم مواد داخل آلبالو قاطی آب میشه و رنگ شربت کدر میشه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

عزیزم به میزان لازم شکر بریز و ۲۴ ساعت در یخچال یا ۱۲ ساعت در فضای باز بگذار و هر از گاهی هم بزن و چون هسته رو نگرفتی و کم اب میفته البالو توش یک یا دولیوان اب بریز.

بعد ۱۲ تا ۲۴ ساعت بگذار رو اجاق و به میزان لازم آب بریز و بگذار حسابی بجوشه..وقتی شربت به میزان لازم غلیظ شدو البالو ها باز شدند تو ابکش بریز شربت رو جدا کن و البالو ها رو تو ابکش له کن و به صورتی که هسته جدا شه محتویات البالو مانند مارمالاد در اختیارتونه و صبحونه میل کنید. پوزش اگه خوب توضیح ندادم🙏🏻

اگه بریزم قابلمه بذارم رو گاز آبش که دراومد خالی کنم شربت کنم میشه

اره شربت میشه راستی میتونی بعد از به آبکش ردش کنی هستش بمونه گوشت آلبالوها رد میشه فوقش یکم مربات له میشه