2789
عنوان

ضعف عضلات

7389 بازدید | 22 پست

سلام  مادرم 48 سال سنشونه توانایی بالارفتن از پله یا بلند شدن از زمین یا اینکه بخاد خم بشه اشیائی رو از زمین برداره رو نداره کلا بدنش این قدرتو نداره ک حتی بدون عصا راه بره  ما خیلی دکتر رفتیم هربار ی دارویی دادن از پاش نمونه گرفتن و گفتن روماتیسم و ضعف عضلات  هستش چندتا دکترم گفتن مریضیتون ام اس نیست آزمایش گرفتن ولی گفتن درمان هم نداره ضعف عضلات فیزیوتراپی هم چند بار رفتن زیاد تاثیر نداشت الان مامان من داره روز ب روز بدتر میشه واقعا درمانی نداره پیگیر نشیم دگ اینم بگم ک ارثی هس و داییم و همینطور یکی دوتا دیگ از اقوامشون  ک دختر دایی مادرم هستن همینجوری یهویی ضعف عضلات میگیرن و گاهی حتی قادر ب انجام کارای شخصیشون نیستن دگ.. گاهیم کمی بهترن.ولی باز یهو میبینی ناتوان میشه  اگ تجربه ای دارید راهنمایی کنید اگ چیزی هس کمک ب بهترشدنشون میکنه انجام بدیم دعاتون میکنم😢 شرمنده طولانی شد🙏

ببخشی اسی دستاهی مادری بی حس بی خشک نیست مثلا نمیتونه انگشتشو جمع کنه احیانن اسم بیماریش گلین باره نیست

خدایا تو همه شرایط دستمو گرفتی این من بودم بنده ی بدی بودم تو خیلی خوبی ..از این به بعد سعی میکنم یه خورده از بدیم کم کنم🙏🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشی اسی دستاهی مادری بی حس بی خشک نیست مثلا نمیتونه انگشتشو جمع کنه احیانن اسم بیماریش گلین باره ن ...

نه دستاش خوبه مثلا اگ ببره بالا موهاشو ببنده یا لباسی تنش کنه سریع خسته میشه و از کار می افته  گردنشو نمیتونه زیاد یجا نگه داره مثلا اصلاحش میکنم میگه دراز بکشم درد میگیره گردنم 

ممنونم

سلام عزیزم ببرش مغز و اعصاب حتما ازشون سیتی اسکن سر و گردن و نوار عصب و عضله  بگیرن

احتمال ام اس و میاستنی گراویس هست 

و درگیری اعصاب محیطی 

حتما این کامنت رو برای دکتر بخون 

سریع ببرینشون دکتر 

سلام مادرتون خوب شدن اگه کاری چیزی کردین برا بهبودش تروخدا بگید

سلام نه عزیزم بدتر شدن ک بهترنشدن دکترم هزارتا بردیم نمونه برداری همه چی میگن درمان نداره یمدت خوبه یمدت  نمیتونه راه بره  ورم میکنه مخصوصا با کوچکترین استرسی از پا درمیاد کلا ناتوان میشه