2777
2789

بالا اومدن شکم و پهلو تنها به خاطر حجم زیاد برنجو قند و چربیه

دیدی میگن اونی که گریه میکنه یه درد داره ...اونی که میخنده هزارتا درد؟؟؟من میگم اونی ک میخنده هزارتا درد داره ولی اونی که گریه میکنه به هزارتا دردش خندیده ولی جلو یکیش ...حسابی کم اورده💖🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره

منم با ورزش لاغر نمیشدم ، رژیم گرفتم هم ی مقدار زیادی وزن کم کردم هم اشتهامو کنترل کردم، چون ورزش خودش اشتهارو زیاد میکنه

بعدش ک عادتای غذاییم درست شد ورزشو شروع کردم بیشتر وزن کم کردم

من دارم لاغر میکنم .صبحانه و نهار تعطیل کردم فقط شام اونم ن خیلی دو کیلوکم کردم😁

من ۸ کیلو ناخواسته کم کردم

ولی خوشحالم

دیدی میگن اونی که گریه میکنه یه درد داره ...اونی که میخنده هزارتا درد؟؟؟من میگم اونی ک میخنده هزارتا درد داره ولی اونی که گریه میکنه به هزارتا دردش خندیده ولی جلو یکیش ...حسابی کم اورده💖🙃
من دارم لاغر میکنم .صبحانه و نهار تعطیل کردم فقط شام اونم ن خیلی دو کیلوکم کردم😁

عزیزم اینجوری شاید یه مدت وزن کم کنی ولی بعد از گذشت چند وقت بدنت وارد فاز قحطی میشه و چون میبینه ورودی غذا کم هست ، همه رو ذخیره میکنه و متابولیسم را به شدت کاهش میده. کاهش متابولیسم هم یعنی استپ وزنی و آسیب های زیادی به همه بافت ها.

بالا اومدن شکم و پهلو تنها به خاطر حجم زیاد برنجو قند و چربیه

من بالای باس نم یچیز شبیه پهلو هست ولی قلمبه نیست

مامانمم ک لاغره همونو داره 

این استایلمه آب نمیشه ینی؟ 

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
عزیزم اینجوری شاید یه مدت وزن کم کنی ولی بعد از گذشت چند وقت بدنت وارد فاز قحطی میشه و چون میبینه ور ...

من بالای باس نم یچیز شبیه پهلو هست ولی قلمبه نیست

مامانمم ک لاغره همونو داره 

این استایلمه آب نمیشه ینی؟ 

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
من بالای باس نم یچیز شبیه پهلو هست ولی قلمبه نیست مامانمم ک لاغره همونو داره  این استایلمه آب ...

احتمالا هم ن پهلوعه دیگ

تصور دیگه ای ندارم متاسفانه 

اگ پهلو باشه اب میشه چرا نشه