بالا اومدن شکم و پهلو تنها به خاطر حجم زیاد برنجو قند و چربیه
دیدی میگن اونی که گریه میکنه یه درد داره ...اونی که میخنده هزارتا درد؟؟؟من میگم اونی ک میخنده هزارتا درد داره ولی اونی که گریه میکنه به هزارتا دردش خندیده ولی جلو یکیش ...حسابی کم اورده💖🙃
من دارم لاغر میکنم .صبحانه و نهار تعطیل کردم فقط شام اونم ن خیلی دو کیلوکم کردم😁
من ۸ کیلو ناخواسته کم کردم
ولی خوشحالم
دیدی میگن اونی که گریه میکنه یه درد داره ...اونی که میخنده هزارتا درد؟؟؟من میگم اونی ک میخنده هزارتا درد داره ولی اونی که گریه میکنه به هزارتا دردش خندیده ولی جلو یکیش ...حسابی کم اورده💖🙃
من دارم لاغر میکنم .صبحانه و نهار تعطیل کردم فقط شام اونم ن خیلی دو کیلوکم کردم😁
عزیزم اینجوری شاید یه مدت وزن کم کنی ولی بعد از گذشت چند وقت بدنت وارد فاز قحطی میشه و چون میبینه ورودی غذا کم هست ، همه رو ذخیره میکنه و متابولیسم را به شدت کاهش میده. کاهش متابولیسم هم یعنی استپ وزنی و آسیب های زیادی به همه بافت ها.
من بالای باس نم یچیز شبیه پهلو هست ولی قلمبه نیست مامانمم ک لاغره همونو داره این استایلمه آب ...
احتمالا هم ن پهلوعه دیگ
تصور دیگه ای ندارم متاسفانه
اگ پهلو باشه اب میشه چرا نشه