خانما من دو ماهه ک تحت نظرم تنبلی شدید دارم با دارو فولیکول خوب دارم این ماهم یدونه ۱۸ یدونه ۱۹ داشتم ولی نمیشه ک نمیشه ..میخواستم بدونم من هرماه هاچ سی جی میزنم امکان داره ک تخمک آزاد نشه؟اگ آزاد نشه میشه کیست؟
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
خب پس مطمعن باش ازاد میشن وگرنه کیست تشکیل میشه سه تا دلیل شاید وجود داره: استرس داری یا لو ...
استرس ک دارم بعد شوهرم اول از داد ۰ بود تحرکشون بعدش یازده روز بعد دوباره جای دیگ آز داد ۵۲ شده بود یکماهه ک داره خرنوب و عسل و گرده گل و سیاهدانه و کلی بهش شیر موزو و معجون دادم ک رفت آز دومشو داد..آزمایش اولشم ابن سینا داد خیر سرشون میگن معتبره
خب ببین اینایی که میگی هم خوبن. استرس نداشته باش وبه درمان ادامه بده شوهرت انشالله زود نی نی دار میش ...
قربونت ممنون انشالله ک بشه خسته ام دیگ