2777
2789
عنوان

امپول hcg

58 بازدید | 6 پست

خانما من دو ماهه ک تحت نظرم تنبلی شدید دارم با دارو فولیکول خوب دارم این ماهم یدونه ۱۸ یدونه ۱۹ داشتم ولی نمیشه ک نمیشه ..میخواستم بدونم من هرماه هاچ سی جی میزنم امکان داره ک تخمک آزاد نشه؟اگ آزاد نشه میشه کیست؟

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
عکس رنگی انداختی؟

نه دکترم هم نگفته فعلا 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه دکترم هم نگفته فعلا 

خب پس مطمعن باش ازاد میشن وگرنه کیست تشکیل میشه

سه تا دلیل شاید وجود داره:

استرس داری 

یا لوله هات بستس باید عکس بندازی

یا اسپرم شوهرت ضعیفه کع با دارو درمان میشه

دوست عزیزم واسه تشکیل قلب نی نی م دعا کن⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦
خب پس مطمعن باش ازاد میشن وگرنه کیست تشکیل میشه سه تا دلیل شاید وجود داره: استرس داری  یا لو ...

استرس ک دارم بعد شوهرم اول از داد ۰ بود تحرکشون بعدش یازده روز بعد دوباره جای دیگ آز داد ۵۲ شده بود یکماهه ک داره خرنوب و عسل و گرده گل و سیاهدانه و کلی بهش شیر موزو و معجون دادم ک رفت آز دومشو داد..آزمایش اولشم ابن سینا داد خیر سرشون میگن معتبره 

استرس ک دارم بعد شوهرم اول از داد ۰ بود تحرکشون بعدش یازده روز بعد دوباره جای دیگ آز داد ۵۲ شده بود ...

خب ببین اینایی که میگی هم خوبن. استرس نداشته باش وبه درمان ادامه بده شوهرت انشالله زود نی نی دار میشی

دوست عزیزم واسه تشکیل قلب نی نی م دعا کن⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦
خب ببین اینایی که میگی هم خوبن. استرس نداشته باش وبه درمان ادامه بده شوهرت انشالله زود نی نی دار میش ...

قربونت ممنون انشالله ک بشه خسته ام دیگ