2777
2789
عنوان

شهدا شما ضامن آبرو و حیثیتم بشید😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1687 بازدید | 127 پست

از امام رضا بخواه مطمئن باش ناامیدت نمیکنه

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شهدا این و اون نیستن پیش خدا آبرو دارن، در جوار حق هستن  ضمانت آبروی منو میکنن😢

فقط پیشنهادم اینه درسته توسل ودعا بسیار راهگشاست .ولی در درجه اول اگه ابرو وحیثیتت در خطره برو پیش پلیس.هر چیزی راه ومنطق خودش رو داره

خدای خوبم،من به رحمتت ایمان دارم...خدایا من خیلی وقته منتظرم...دارم کم میارم 😔

فقط ازخواهر امام حسین بخواه روت رو زمینه نمندازه اونم مثل ما زن بود هیچ وج اشتراکی بین ما اون نیست ولی فقط بخاطر زن بودنمون ابرمون رو حفظ کنه من از حضرت زینب دیدم کمکم کرده شما هم بخواه ازش 

خدایا به امد تو  با وزن ۶۸ کیلو شروع کردم(۸تیرماه🙈وزن های که موفق شدم 💢وزن۶۷💢 وزن ۶۵🔶
کار اشتباهی کردم یه اشتباه بچگانه😓😓😓 که خیلی وقت بود پشیمون بودم ولی مثل یه زخم الان سر باز کرده

کاش بهمون میگفتی چی شده عزیزم ولی از ته دل از خدا و فاطمه زهرا برات میخوام ک ابروت حفظ شه

خدایااا عاااشقتم....مرسی ک هوامو داری!😍
چی شده عزیزم ؟؟؟؟؟اگه ازت اسکرین و این چیزا داره باید بگم نگران نباش الان چت ساز های الکی هم در اومد ...

واقعا نمیتونم بگم چیشده💔 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

عزیز دلم این باور رو در خودت تقویت کن::::::

تا خدا نخواد برگی روی زمین نمی افته

اناسن ذهن بزرگی و خارق العاده ای داره و قدرت خلق هر چیزی رو داره و هیچ نیرویی نمیتونه بهش آسیب برسونه مگر اینکه خودش باور کنه

پس نزار این باور توت قوت بگیره که کسی میتونه زندگی تو رو نابود کنه

@@@@@@@ هر ثایه با ارمش قبل بگو من در پناه خدا امن و ایمنم

هر کری هم کرده باشی وقتی پاکسازی کنی، دوباره در ارتعاش مثبت قرار میگیری و فقط اتفاقهای مثبت برات کی افته

پس باید در این لحظه نگرانی رو بزاری کنار، چون نگرانی نگرانی بیشتری رو به خودش جذب میکنه

اگرابروت درخطرهست با خانوادت صحبت کن انها بهترین کسی هستند که تورا کمک میکنندنه اینکه فلانی بیاداینج ...

خانوادم خودشون هم درگیرن و کاری از دستشون بر نمیاد فقط خدا میتونه نجاتم بده من شهدا رو واسطه کردم برای کمک

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

فقط پیشنهادم اینه درسته توسل ودعا بسیار راهگشاست .ولی در درجه اول اگه ابرو وحیثیتت در خطره برو پیش پ ...

من الان خودم قانون دنبالمه برم پلیس چی بگم😪