2777
2789
عنوان

شهدا شما ضامن آبرو و حیثیتم بشید😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1687 بازدید | 127 پست
@elahemilany98    

میشناسمش تاپیکاشو دیدم مرسی❤🌷

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

@sayeh6859     امضایاین دوستمو بخون

ایشون هم میشناسم یادم رفته بود امضاش خوبه که گفتی ممنون که یاد آوری کردی😍😍🤗😍😍😘😘😘 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=144246929]من به دلم افتاد به شهدا متوسل بشم با اجازتون❤ به ائمه هم خیلی اعتقاد دارم ولی اینبار میخوام از آبروی ...[/QUOTE

نمیدونم اینهایی که اعتقاد ندارن چجوری میان تو تاپیک دیگران علیه شهدا حرف نسنجیده میزنن 

عزیزم تو امضام گفتم که اونهایی که شیعه نیستن همیشه علیه شهدا میگن .الهی حاجت روا شی 

واسه شهید هادی و شهید سامانلو و تمام شهدای گمنام و تمام شهدای مدافع حرم و تمام شهدای دفاع مقدس لطفا صلوات بفرست .الهی خدا اینهایی که علیه شهدا میگن رو هدایت کنه 

یاعلی 

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

ایشون هم میشناسم یادم رفته بود امضاش خوبه که گفتی ممنون که یاد آوری کردی😍😍🤗😍😍😘😘😘 

وظیفس♥♥🌹🌹

خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت  که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)

استارتر با اجازه ایشالا مشکلت حل شه منم با یه خانواده ای از فامیل نشسته بودم بعد تلویزیون هم فوتبال میداد بعد بچه اشون که از من کوچیک تره یهو بلند خود به خود گفت که نمیدونم آبروت میره آبروتو ببرم یا آبروتو میبرما یه همچین چیزی گفت بعد من و خانواده اش که اونجا بودن هممون شنیدیم یهو باتعجب گوش دادیم بعد مامانش باتعجب گفت با کی هستی بعد شنیدم دخترش یه کم آروم تر گفت با داور بودم ها همچین چیزی چون تو تلویزیون فوتبال میداد اما وقتی دخترش گفت با داورم و همچین چیزی چون آروم تر گفت عموم نشنید که اون گفت با داور بودم اما عموم شنید که دخترش گفت آبروتو میبرم ها و این چیزا حالا واسه همین میگم نکنه دارن فکر میکنن که با من بود چون اونجا به جز خانواده ی دختره و من کسی نبود هرچند همون دختره و خواهرش خودشون کلی دوست پسراینا دارن اما حالا چون به جز من و خانواده ی خودش کسی نبود میگم نکنه عموم فکرکنه که من مثلا دوست پسراینا دارم و فکرکنه دخترش منظورش من بودم که گفت آبروتو میبرم ها و اینا میگم باید همون موقع بلند ازش میپرسیدم مثلا با کی هستی و تا اونم بلند میگفت که با داورم و تا عموم میشنید و می فهمید که دخترش منظورش از اون حرف من نبودم و منظورش با داور بود هرچند دختره و خواهرش خودشون دوست پسر اینا دارن اما حالا واسه همینا که گفتم چون هم بقیه خانواده اش و عموم و میشناسم میگم حالا حتما عموم فکر کرد منظور حرف دخترش من بودم و حالا عموم همش داره راجب من بد فکر میکنه