2777
2789
عنوان

یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستنی😐 خودتم میخوری!

یکی دوتا نیستن که🙁 

برادرشوهرم اینا 9 تان

سه تا خواهرشوهر دارم ۱۱ تان

پدرشوهر مادرشوهرم 

خودمون 

یه چیزی حدود 25 نفرن

همین قدر کنم پول بستنی بدم که🙁 

گمونم باید ۳ کیلو بستنی بگیرم😑

کوفتشون شه الهی🙁

اینو نگو دیگه ، انشاالله که ازین به بعد زندگیتون عالی بشه ، سعی کن شوهرتو انقدر علاقمند به خودت کنی که حتی لحظه و ثانیه ای فکرش به گذشته اش نره ، به شوهرت تکیه کن بذار بدونه چقدر تکیه گاه بودن میتونه شیرین باشه ، بهش اعتماد کن

راستی من اگه اون شب اول بعد یه مدت قهر شوهرمو میدیدم مثل گربه ها میرفتم بغلش و کلی گریه میکردم بهشم میگفتم هیچی از گذشته نگو فقط آرومم کن 😅😅😅😅😅😅

یه ذره اذیتش میکردم 😅😅😅بعدم بغلش میکردم میخوابیدم ، میذاشتم تو خماریم یکم بمونه 

حالا شاید فردا شب دلم واسش سوخت🙈🙈🙈🙈

راستی من اگه اون شب اول بعد یه مدت قهر شوهرمو میدیدم مثل گربه ها میرفتم بغلش و کلی گریه میکردم بهشم ...

الان شش روزه گذشته حتی دستمون بهم نخورده😂😂😂😂 

هنوز معذبیم جفتمون😂🙈 

چند شب پیش انقدر گوشه تخت بودم افتادم پایین😥 

شب اول که شوهرم میگفت اگه سختته من پایین میخوابم تو رو تخت بخواب😂😂😂🖐

الان شش روزه گذشته حتی دستمون بهم نخورده😂😂😂😂  هنوز معذبیم جفتمون😂🙈  چند شب پیش انق ...

😮😮😮😮😂😂😂😂😂😂

فقط لحظه افتادنت ، بابا چطوری تحمل میکنی ، یه هوا چقدر گرم شده ای،لباس کوتاهی ،گربه ای چیزی نیست رد بشه سایه اش بیافته رو پنجره تو بترسی 😅😅😅😅

یه چیزی بذار تو آشپزخونه لبه کابینت که بیافته تو بترسی بپری بغلش😅😅😅😅

😮😮😮😮😂😂😂😂😂😂 فقط لحظه افتادنت ، بابا چطوری تحمل میکنی ، یه هوا چقدر گرم شده ای،لباس کوتاهی ...

😂😂😂😂😂😂 

تیشرت و شلوارک میپوشم تو خونه ولی خب رومون  به هم باز نشده 

البته این که تا دیروز پریود بودم بی تاثیر نیست😂😂 

من هرجور محبتی بهش میکنم ولی این یه موردو اون باید پیش قدم شه😂😫

😂😂😂😂😂😂  تیشرت و شلوارک میپوشم تو خونه ولی خب رومون  به هم باز نشده  البته این ...

درسته عزیزم ، فقط حواست باشه محبت بکن ولی به جاش نه زیاد نه کم ، خوندم که نوشته بودی هر ردز صبح میری نونوایی خب به نظر من این خوبه هرازگاهی ولی هر روز باشه میشه وظیفه ، بعضی از روزا شوهرت که از سرکار میاد خوته بهش پیام بده نون بگیر یا بقیه مایحتاج خونه رو بگو بگیره 

البته نظر من خودت بهتر به شرایط زندگیت واقفی ، فقط من همینو میدونم که محبت بیش اندازه و یا کمبود محبت هر دوتاش به اندازه هم بدن ، انشاالله که زندگیتون روز به روز عالی تر بشه