2777
2789
عنوان

یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 38 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بستنی😐 خودتم میخوری!

یکی دوتا نیستن که🙁 

برادرشوهرم اینا 9 تان

سه تا خواهرشوهر دارم ۱۱ تان

پدرشوهر مادرشوهرم 

خودمون 

یه چیزی حدود 25 نفرن

همین قدر کنم پول بستنی بدم که🙁 

گمونم باید ۳ کیلو بستنی بگیرم😑

کوفتشون شه الهی🙁

اینو نگو دیگه ، انشاالله که ازین به بعد زندگیتون عالی بشه ، سعی کن شوهرتو انقدر علاقمند به خودت کنی که حتی لحظه و ثانیه ای فکرش به گذشته اش نره ، به شوهرت تکیه کن بذار بدونه چقدر تکیه گاه بودن میتونه شیرین باشه ، بهش اعتماد کن

راستی من اگه اون شب اول بعد یه مدت قهر شوهرمو میدیدم مثل گربه ها میرفتم بغلش و کلی گریه میکردم بهشم میگفتم هیچی از گذشته نگو فقط آرومم کن 😅😅😅😅😅😅

یه ذره اذیتش میکردم 😅😅😅بعدم بغلش میکردم میخوابیدم ، میذاشتم تو خماریم یکم بمونه 

حالا شاید فردا شب دلم واسش سوخت🙈🙈🙈🙈

راستی من اگه اون شب اول بعد یه مدت قهر شوهرمو میدیدم مثل گربه ها میرفتم بغلش و کلی گریه میکردم بهشم ...

الان شش روزه گذشته حتی دستمون بهم نخورده😂😂😂😂 

هنوز معذبیم جفتمون😂🙈 

چند شب پیش انقدر گوشه تخت بودم افتادم پایین😥 

شب اول که شوهرم میگفت اگه سختته من پایین میخوابم تو رو تخت بخواب😂😂😂🖐

الان شش روزه گذشته حتی دستمون بهم نخورده😂😂😂😂  هنوز معذبیم جفتمون😂🙈  چند شب پیش انق ...

😮😮😮😮😂😂😂😂😂😂

فقط لحظه افتادنت ، بابا چطوری تحمل میکنی ، یه هوا چقدر گرم شده ای،لباس کوتاهی ،گربه ای چیزی نیست رد بشه سایه اش بیافته رو پنجره تو بترسی 😅😅😅😅

یه چیزی بذار تو آشپزخونه لبه کابینت که بیافته تو بترسی بپری بغلش😅😅😅😅

😮😮😮😮😂😂😂😂😂😂 فقط لحظه افتادنت ، بابا چطوری تحمل میکنی ، یه هوا چقدر گرم شده ای،لباس کوتاهی ...

😂😂😂😂😂😂 

تیشرت و شلوارک میپوشم تو خونه ولی خب رومون  به هم باز نشده 

البته این که تا دیروز پریود بودم بی تاثیر نیست😂😂 

من هرجور محبتی بهش میکنم ولی این یه موردو اون باید پیش قدم شه😂😫

😂😂😂😂😂😂  تیشرت و شلوارک میپوشم تو خونه ولی خب رومون  به هم باز نشده  البته این ...

درسته عزیزم ، فقط حواست باشه محبت بکن ولی به جاش نه زیاد نه کم ، خوندم که نوشته بودی هر ردز صبح میری نونوایی خب به نظر من این خوبه هرازگاهی ولی هر روز باشه میشه وظیفه ، بعضی از روزا شوهرت که از سرکار میاد خوته بهش پیام بده نون بگیر یا بقیه مایحتاج خونه رو بگو بگیره 

البته نظر من خودت بهتر به شرایط زندگیت واقفی ، فقط من همینو میدونم که محبت بیش اندازه و یا کمبود محبت هر دوتاش به اندازه هم بدن ، انشاالله که زندگیتون روز به روز عالی تر بشه