2777
2789
عنوان

من چمه

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 26 پست
خانمی ریه ات خدای نکرده مشکل پیدا کرده برو متخصص ریه منم اینجور بودم ریه ام داغون بود

یه عکس ریه هم برای اطمینان میگیرم خداکنه چیزی نباشه

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شیر خر خوردم درست شدم  واقعا خوردم ها شوخی نمیکنم

واااای خدا 

من نمیتونم

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎
یه عکس ریه هم برای اطمینان میگیرم خداکنه چیزی نباشه

عکس فایده نداره باید بری اسپیرومتری انجام بدن ، چیز خاصی هم نیست تو یه دستگاه باید چند بار نفس عمیق بکشی . عکس برای موارد دیگه است .

یه دکتر طب سنتی برو ببین چی میگم،ولی کلا تا دورش نگذره کاریش نمیشه کرد...

آره هرچی دارو میخورم فایده نداره حتی اسپری هم میزنم درست نمیشه از قرص کورتونی بگیر تا حساسیت و شربت خلط اور گیاهی غیر گیاهی آمپول حساسیت قرص کلداکس هیدروکسی زین آموکسی سیلین کتوتیفن  اسپریه آسم

هیچی مشکلمو حل نمیکنه

عکس فایده نداره باید بری اسپیرومتری انجام بدن ، چیز خاصی هم نیست تو یه دستگاه باید چند بار نفس عمیق ...

میرم ببینم چی میشه

راستی قلیون نعنا بکش ، بدون زغال ، نت سرچ کن مال طب اسلامیه ، برای ریه عالیه

اونم چشم امشب میکشم

همون که عرق نعناع به جای آب میریزم تو شیشه