2777
2789
عنوان

من چمه

132 بازدید | 26 پست

حدود چهار پنج سال پیش یه سرماخوردگی داشتم تب وبدن درد و گلو درد آبریزش بینی 

رفتم دکتر بهم آزیترومایسن سرما خوردگی داد

خوب شدم ولی حدود یه هفته بعدش شروع به سرفه های خشک کردم که یکی دوماه طول کشید و باهیچی خوب نمیشد

الان هر سال این سرفه داره به سرم میاد و یکی دوماه منو درگیر میکنه هر چیزی هم فکرشو بکنید خوردم هم گیاهی هم شیمیایی

بنظرتون چمه

اینروزا هم که سرفه میکنم همه در میرن فکر میکنن کرونا دارم درصورتیکه هر سال اینطوریم

آخه چیکار کنم عصبی ام

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آلرژی نداری؟برادر منم اینطوره

نمیدونم قرص کتوتیفن بهم میده دکتر وقتی میخورم یکی دوروز آرومم بعد شروع میشه

بیشترم موقع حرف زدن سرفم میاد

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎
حساسیت داری

خب برا خوب شدن چیکار کنم

نمیدونم قرص کتوتیفن بهم میده دکتر وقتی میخورم یکی دوروز آرومم بعد شروع میشه بیشترم موقع حرف زدن سرف ...

احتمال خیلی زیاد همین حساسیته

تا دوره اش نداره درست نمیشه

برادر من توی یه فصلای خاصی اینطوریه

خدابزرگه😌
بابای منم حساسیت داره یه تایم خاص  وقتی سرفه میکنه همه میرن اونور واقعا عذاب اوره

دقیقا مال منم همیشگی نیست گاهی سرفم میگیره

احتمال خیلی زیاد همین حساسیته تا دوره اش نداره درست نمیشه برادر من توی یه فصلای خاصی اینطوریه

دقیقا پارسالم تو تایم ماه رمضون اینا شروع شد تا بعدش 

الانم یکم بعد ماه رمضون شده تا الان