2777
2789
عنوان

برم یا نرم؟😒

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 38 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بنظرت الان برم دو دقیق بشینم خونشون بگم نمیتونم بیام کروناس

اگه الان خلوت هست و میدونی خوبه برو، ولی اگه میدونی چه الان بری چه نری قراره حرف بشنوی یه نمیرم هرچی میخواد بشه بشه بگو و خودت رو خلاص کن، 

اصلا این همه استخاره و فکر و خیال نمیخواد واقعا شما گروه پر خطر هستین دلسوز خودت باش

خونشون یزره جاعه

نمیدونم الان باید طرف مقابل درک کنه تو این شرایط اجبار نباشه از نرفتن مهمون دلخور نشه ولی متاسفانه بعضیا حالیشون نمیشه 

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
اگه الان خلوت هست و میدونی خوبه برو، ولی اگه میدونی چه الان بری چه نری قراره حرف بشنوی یه نمیرم هرچی ...

نه اونا که بروم نمیارن اصلا، حتی نرم هم قهر نمیکنن و بروم نمیارن ،تو دلشون ناراحت میشن

بنظرت الان برم دو دقیق بشینم بگم نمیتونم بیام کروناس

اره بنظرم برو شرایط و بهش بگو . و بگو دکترم گفته جای شلوغ نرو

دیشب دورهمی رو دیدی دکتر میگفت دور از جون خانم های باردار ی خانمی بعد از چندین بار آی وی آف باردار میشه و تو کرونا میره شمال خانومه مبتلا میشه بچه ها رو سزارین کردن اول بچه ها فوت کردن بعد مادر یعنی از دیشب ک شنیدم حالم بد شده 

تو خودت ب فکر سلامتیت باش ناراحت هم شدن برات مهم نباشه عزیزم 

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم