خانما دختر خواهر شوهرم نامزده، ساعت دو میخان براش عیدی میارن، زنگ زده دعوت کردن ، مجلس شلوغ هم میشه!!!! منم چهارماهه باردارم، چقدر بی فکرن مردم، من الان چیکار کنم برم یا نرم، با این وضع کرونا، اگه نرم که ناراحت میشن شدیدا، اگرم برم کروناس😭، نظرتون چیه برم یا نه؟ اگه نرم چجوری حالیشون کنم ناراحت نشن؟؟؟
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
تو بارداری ام یه مسخره بازی سر مجلس خانه دایی همسرم داشتم تو کوچه محکم خوردم زمین خیلی خاطره بدی بود خداشاهده حتی شوهرم هم خط و نشون میکشید بلایی سر بچه بیاد تقصیر تو هست برای چی رفتی، حالا خودش زور کرده بود ها، مادرشوهر بی معرفت هم میگفت من بگم بیا تو برای چی راه افتادی، لامصب ولی حتی یه دکتر با من نیومد، شب عاشورا بود وااای چقدر بد بود
نرو استارتر نرو، بری هیچ کس به فکرت نیست، اتفاق هم بیفته خودت رو نمیبخشی
امااا اگر جلوی چشم اونا رفت و آمد داشتی با رعایت نکات بهداشتی مجبوری بری ولی آب هم نخوری و زودتر بلند شی و برگردی خونت در غیر این صورت ناراحتی پیش میاد
تو بارداری شرایطت خیلی فرق داره بیشتر در معرض خطری
ب فکر سلامتی خودتون باشید
ماه دیگه ما هم عروسی دعوتیم ب مادرشوهرم گفتم نه من میام نه میزارم پسرت بره چون سلامتی خودم و نی نی تو دلیم خیلی برام مهمه
جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم