2777
2789

سلام دوستان.من تو تاپیکای قبلیمم شرایطمو گفتم اینکه طبقه پایین مادرشوهرمم و مادرشوهرم چطور آدمیه.دلم خیلی گرفته ازاینه شوهرم درک نداره و همرام نیس ۲۰ روز مریض بودم خواهرشوهرم پاشونزاش پایین احوال پرسیم میکرد فقط تو واتس اپ پیام میداد! از بدی های مادرشوهرم بگم که دوسالو نیمه عروسشم تاحالا نه ترشی نه سبزی خشکی نه مربایی هیچی نداده بهم بگه تو درست نکن! اما براخواهراش مدام از چیزایی که درست میکنه میده!اونقدرخسیسه که نمیزاره یه ریالش براما هدر بره فک کنید خکنواده منو شام دعوت کرد برنجشو از من گرفت گفت پس میدم الانم منتظرم پس بده! اما بابای من باغ داره مدام بهشون میوه اینا میده میگه عیب نداره من بوم میاد خیلییی میخوام یکی منو درک کنه چیکار کنم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهمیت ندید به مادرشوهر ذهنتو درگیرش نکن

من اول حرص میخوردن ولی الان اصلا مهم نیس واسم که به جاریم بیشتر میده به من نمیده اصلا توجه ندارم به این چیزا اینجوری ارامش خودم بیشتره

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍

من شرایط ترودارم،مادرشوهرم زن خوبیه،تازه اومدیم طبقه پایینشون می شینیم البته شوهرخرم کرایه میده بهشون،اماجاریم بدترین آدم دنیاس که همه می نالن ازش،میدونم چی میکشی،تحمل کن ولی چارش اینه به امیدروزی که ازاونجابری

یه کم یادبگیر انتظاری ازش نداشته باشی خودتم ارامش پیدامیکنی

درسته اما من دلم میخواد شوهرم تفاوتو حس کنه بفهمه کم سنگشونو به سینه بزنه.اون حس میکنه مادرش بهترینو ساده ترین زن دنیاس درحالی که این جوری نیس.تازه تا من مریض بودم اونام به جا احوال پرسی مدام میگفتن مام این جوریم من میدونستم دروغ میگه تا من خوب شدم اونام اثری از مریضیشون نموند

شوهر من هرکاریم براشون بکنه نه زبون تشکر دارن نه هیچ فک میکنن وظبفشه اینم واقعا باورکرده درهر صورت هرچی باشه وظیفشه چون پدر نداره ...

یکی به من بگه شوهر من کی عاقل میشه؟!!!

بچه ها لطفا از تجربیاتتون بگین چطوری شوهرو بکشی طرف خودتو حساب کار دستش بیاد که خونوادش بدن؟!! هرچب میگم بدتر میشه ماهانه کلی پولم براشون خرج میکنه تمام قبًاشونو اون پرداخت میکنه