2777
2789

پسرم ۳۳ روزشه و سه هفته زود دنیا اومد

فکش خیلی ضعیف بود و از روز اول سینه راستمو خورد چون نوک داشت وسینه چپم ک نوکش فرورفته بود نمیتونست بگیره و هرچقدر تلاش میکردم جیغ میزد وگریه میکرد.

بخاطر همین شیر سینه چپمو از اول دوشیدم ک جفتشو بخوره.

الان ک یکم فکش قوی تر شده سینمو میگیره،اما انگار شیرش خشک شده،ن صدای قورت دادنش میاد ن اینک سینم مثل اون یکی پر میشه،خیلی کوچیک تره از سینه راستم.

چیکار کنم؟؟؟هرچی شیر افزا میخورم فقط سینه راستم پر میشه،سینه چپم انگار ن انگار

دیگه میدوشمش هم شیر ازش نمیاد

تورو خدا اگر راه حلی دارید بگید؟؟؟چیکار کنم شیر تو سینه چپم هم بیاد😢

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامان منم از سینه راستش فقط هم من هم آبجیمو شیر داد مشکلش چیه که فقط از یه سینه شیر بدین ؟

دخترم وقتی اومدی به این دنیا اینو همیشه یادت باشه که تو زندگی بدترین حرفا رو از اونایی میشنوی که برات عزیزترن .  بدترین ضربه ها رو از اونایی میخوری که فکرشم نمیکردی ! همیشه نزدیک ترین هات قلبتو بدجور میشکنن . پس به هیچ کس وابسته نباش از هیچ کس توقع نداشته باش و به اندازه هرکسی رو دوست داشته باش حتی منو که مادرتم . عزیزکم کسی نبود این حرفا رو به من بزنه برای همین خیلی وقتا بیصدا شکستم ولی تا وقتی زنده م اینو بهت میگم چون دوست ندارم تو هم مثل من بشکنی دردونه ی مامان  😘
فقط و فقط باید بچت بمکه تا شیرش زیاد بشه  خود شیر دوش باعث کم شدن شیر میشه

همه گفتن بدوش و خشک نشه،بچم هرچی میمکه  چون شیر نداره سیر نمیشه و باز مجبورم سینه راستمو بدم ک سیر شه.کلافه شدم.سینمم همش زخمه انقد ک فقط اینو میخوره

همه گفتن بدوش و خشک نشه،بچم هرچی میمکه  چون شیر نداره سیر نمیشه و باز مجبورم سینه راستمو بدم ک ...

ازون سینه که داره یکم بدوش بریز تو سرنگ وقتی بچه داره سینه ای که کم شیره میخوره کوچولو کوچولو قطره قطره بده بخوره از گوشه لبش که هم سیر بشه هم سینتو بمکه تا شیر تو رگات جاری بشه

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍
مامان منم از سینه راستش فقط هم من هم آبجیمو شیر داد مشکلش چیه که فقط از یه سینه شیر بدین ؟

اولا ک میگن بچه از جفت سینه ها باید شیر بخوره

اصطلاحا میگن یکیش آبه یکیش نون

بعدم اینک سینه راستم گنده گندس

سینه چپم کوچیکه کوچیک.کلی تفاوت دارن باهم.خیلی بده

باید بمکه ...روزی چند بار بزارش زیر سینه ...ولی منم سینه راستم پر شیرتر از سینه چپمه...

تا چند روز پیش سینه چپمم خوب شیر داشت ولی ب نسبت کمتر از راستی بود.اما الان دیگ اصلا نداره،میدوشم در حد۲٠ قطره شیر میاذ

2790
2778
2791
2779
2792