2777
2789

والا بارداری اول من خودش خود به خود به سقط ختم شد. هفته ۱۲ بودم. با درد بسیار زیاد و ریتمیک زایمانی. جوری که نمیشد داد نزنم.....چند ثانیه از درد به خودم میپیچیدم و داد میزدم، چند ثانیه درد خودش میرفت.....اینقدر درد زیاد بود که میگفتم خدایا اگر میخوای بگیریش چرا اینقدر زجرم میدی  

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه كلا نبايد ٤ تا استفاده كنم؟؟؟؟؟ از كجا بدونم كه بيشتر بايد استفاده كنم؟؟

یک دوست نی نی سایتی داشتم یک ورق گرفته بود 10 عدد داشت. 7 هفته ش بود سقط نشد بقایا داشت. 

گم ش کردم اینجا.... نفهمیدم اخرش چیکار کرد 

ببین اگر 7 هفتت هس ممکن با قرص سقط نشه و بقایا بمونه 

بقايا بمونه بايد كورتاژ كنم؟؟؟ سقط چرن غير قانونيه ، براي تخليه بقاياي مونده بايد برم زير زميني انجام بدم؟

بقايا بمونه بايد كورتاژ كنم؟؟؟ سقط چرن غير قانونيه ، براي تخليه بقاياي مونده بايد برم زير زميني انجا ...

نترس اگر بد شانس باشی بقایا میزاری. 

80 درصد کامل سقط میشه... دیگ احتمال هست 

دستورش رو باید داشته باشی سرخود که نمیشه ممکنه با شیش تا بیفتی به خونریزی ولی میگن ده تا باید استفاد ...

عیب نداره راهنمایی کن. تو این وضعیت واقعا بچه ای بدنیا بیاد بنظرم گناهه. دلار 21 شد. مرغ 20 شد... ب کجا داریم میریم 

دستورش رو باید داشته باشی سرخود که نمیشه ممکنه با شیش تا بیفتی به خونریزی ولی میگن ده تا باید استفاد ...

من يه دست ندارم ، با يه دست نميتونم مادر بشم.خواهش ميكنم اگه ميدوني بهم بگو چيگاركنم

عیب نداره راهنمایی کن. تو این وضعیت واقعا بچه ای بدنیا بیاد بنظرم گناهه. دلار 21 شد. مرغ 20 شد... ب ...

جزییات رو از یک پزشک یا ماما یا پرستار اشنا بپرس دکتر داروخانه ای که بهت قرصو داد باید برات می نوشت که چکار کنی 

من يه دست ندارم ، با يه دست نميتونم مادر بشم.خواهش ميكنم اگه ميدوني بهم بگو چيگاركنم

عزیزم باید دقیق از یک ماما یا همونی ک قرص داده کمک بخای و حتما یکی کنارت باشه موقع انجام این کار. 

یک وقت قرص تقلبی بهت نندازن حواست باشه معمولا یک ورق میدن ده عدد داره.