2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا میخوایی سقط کنی.من سالهاست منتظرم

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم

درد نداره ولی خونریزی ممکنه زیاد بشه 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
چرا ممكنه نيفته؟؟؟

دوست من هرچی استفاده کرد نیوفتاد....

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

یعنی درصد کم احتمال بده نیفته و مجبور بشی بری دکتر بنظرم از اول برو زیر نظر دکتر ممکنه فشارت بالابره سرخود نکنی بهتره بعدشم باید حتما سونو بری که مطمئن شی چیزی نمونده

دردش میگن عین پریودی اما مراقب باش اگر بقایا بمونه ممکن خطرناک باشه حتما 10 عدد قرص داشته باش  ...

مگه كلا نبايد ٤ تا استفاده كنم؟؟؟؟؟

از كجا بدونم كه بيشتر بايد استفاده كنم؟؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز