دختره رو میفرسته خونه بقیه ازشون مدرک جمع میکنه بر علیهشون
درواقع پرستو تومایه های زن رعیس اموزش و پرورش نجفی که شوهرش تیرش زدو زندانه اونمپرستوبود
مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
چون نیما نمیخواستش زن اینم با برنامه قبلی شد نیما گفت حامد خلاف نداره کار خطا نداره تو پروندش برا اینکه بزنیمش زمین باید خودمون براش پاپوش درست کنیم دختره رو فرستاد سراغ حامد
چون نیما نمیخواستش زن اینم با برنامه قبلی شد نیما گفت حامد خلاف نداره کار خطا نداره تو پروندش برا ای ...
اخه دختره شمالی بود تهران نبود بعد یه دفعه تومحل حاج اقا و اینا چجوری سردراوردکه پسره ببینتش؟
مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
اخه دختره شمالی بود تهران نبود بعد یه دفعه تومحل حاج اقا و اینا چجوری سردراوردکه پسره ببینتش؟
ببین اول شمال بود نیما گفت بیای تهران پولدارت میکنم تصمیم میگیره بیاد تهران زنگ میزنه نیکی کریمی میگه میخوام پولدار شم اینم میبرتش پیش نیما نیما هم میفرستتش ماموریتا و اسمشو عوض میکنه بعد میگه باید بری نقش بازی کنی برا حامد نقش یه دختر خوب و خانوم دیگه اونم میاد دل حامدو بدست میاره 😁