2777
2789
خیلی ضایع بود مامان که اتاق خواب و دید زد باباش هم حموم😂😂

اون دختره راضیه بدکارس؟ چیه جریانش چرا به ریش این بستنش؟ اونیکه اول فیلم نشون میده توماشینه و له میشه اینه ؟ اولشو خوب ندیدم ؟ یکی جوابمو بده مرسی اه 😂

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
من ندیدم  کامل بگو

😂😂 صبح بعد عروسی بابا و مامان حامد صبحونه و کاچی بردن بعد حامد تو اتاق خوابیده بود بالششو دیدن بعد باباش رفت حمومو باز کرد دید خشکه فهمیدن ک اونا کاری نکردن😂😂😂

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من یه تیکه اشو دیدم این دختره که اون پسره اینقدر بهش میرسه و دختره خوشکل میکنه میبرتش کجا؟پسره ازش چ ...

دختره رو میفرسته خونه بقیه ازشون مدرک جمع میکنه بر علیهشون 

😂😂 صبح بعد عروسی بابا و مامان حامد صبحونه و کاچی بردن بعد حامد تو اتاق خوابیده بود بالششو دیدن بعد ...

اصلا شاید فرداش می‌خواستن .... شاید حموم نخواستن برن 

مگه حتما همون شب باید .....

جمعه ها

چه شبکه ای ساعت چند؟

اگر تونستم تو تاپیکت کمکی بهت بکنم با نظرهام برام دعا کن لطفاتا زندگیم آرامش بگیره🤗زندگی را زندگی کنیم  صلوات برا اینکه دلمون خوش باشه
اره این بود له شد  راضیه هم بدکاره نبود شد به خاطر نیما

اره ولی درکل بدکاره شد به تور این پسره خورد چرا به دامن این‌انداختنش 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
اون دختره راضیه بدکارس؟ چیه جریانش چرا به ریش این بستنش؟ اونیکه اول فیلم نشون میده توماشینه و له میش ...

آره همونه برمیگرده عقب قضیه رو تعریف میکنه ک چی شد و چرا

چه شبکه ای ساعت چند؟

تی وی ۲۴ میده 

اره ولی درکل بدکاره شد به تور این پسره خورد چرا به دامن این‌انداختنش 

ننداختنش خودش اموال و خود نیما چششو گرفت چسبید به این حتی تو ماشینم که بود به نیکی کریمی گفت من هر کاری برای نیما کردمو و بازم میکنم 

خب نکنن چرا اونا فضولن ؟؟؟ 😂

چ بدونم مامانش شب هی میگف چرا نمیری تو اتاق پیش عروس نکنه خجالت میکشی میخوای ما از خونه بریم راحت باشین🤣🤣🤣

ننداختنش خودش اموال و خود نیما چششو گرفت چسبید به این حتی تو ماشینم که بود به نیکی کریمی گفت من هر ک ...

چرا زنش نشد اومد زن اینشد 

اصلا شاید فرداش می‌خواستن .... شاید حموم نخواستن برن  مگه حتما همون شب باید .....

سرد حرف میزدن با هم بعد خانوادش دیدن ک پسره شب تنها خوابیده بلند شدن با بهانه رفتن چک کردن