خیلی ضایع بود مامان که اتاق خواب و دید زد باباش هم حموم😂😂
اون دختره راضیه بدکارس؟ چیه جریانش چرا به ریش این بستنش؟ اونیکه اول فیلم نشون میده توماشینه و له میشه اینه ؟ اولشو خوب ندیدم ؟ یکی جوابمو بده مرسی اه 😂
مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
😂😂 صبح بعد عروسی بابا و مامان حامد صبحونه و کاچی بردن بعد حامد تو اتاق خوابیده بود بالششو دیدن بعد باباش رفت حمومو باز کرد دید خشکه فهمیدن ک اونا کاری نکردن😂😂😂
اره این بود له شد راضیه هم بدکاره نبود شد به خاطر نیما
اره ولی درکل بدکاره شد به تور این پسره خورد چرا به دامن اینانداختنش
مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
ننداختنش خودش اموال و خود نیما چششو گرفت چسبید به این حتی تو ماشینم که بود به نیکی کریمی گفت من هر ک ...
چرا زنش نشد اومد زن اینشد