2777
2789
راضیه همونه ک الان زن حامد شد؟؟؟ چرا شبیه همن قیاقشون😣

اره کلا همش همونه 😂

منم گفتم دکترا جدیدا کپی میزنن 😐😂😂😂 بخدا لایکی و تیک تاک برو همشووووون شکل هم شدن همشون😂

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من دقیقا مثه علامت سوال بودم 😐😐😐😐😂 اخه گوشی کادو داد من بابام برا تولدم گوشی میخره بعد این بی ...

اونا ژن خوبن از ما بهترون

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

اره کلا همش همونه 😂 منم گفتم دکترا جدیدا کپی میزنن 😐😂😂😂 بخدا لایکی و تیک تاک برو همشووووون شکل ...

دقیقااااا😂😂😂😂😂تو مطب دکتر بودم کلی عملی کنار هم بودن بخدا کپیییی هم

پشمام ریخته بود😂😂😂😂

درکل جالبه خوبه مجوز پخش،دادن 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
درکل جالبه خوبه مجوز پخش،دادن 

بد نیس من کلا فیلمای پر زرق و برق و پولداری و دوس دارم بخاطر همین نگا میکنم

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

بد نیس من کلا فیلمای پر زرق و برق و پولداری و دوس دارم بخاطر همین نگا میکنم

اره حال ادمو خوب میکنه😂

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
شبکه خانگی باید از نت دانلود کنی احتمالا ماهواره هم تو شبکه پرسیا نشون بده

امروز تی وی ۲۴ میده اینم ادرس پخشش

امروز تی وی ۲۴ میده اینم ادرس پخشش

ببخشید من مای تی وی و ۳۰ تی وط دیدم ولی تکرارشو نمیونم کیه میشه واسه خاطر منم تو اینستا چک کنید ببینید اونجا کی میده ...من اینستا ندارم☹

ببخشید من مای تی وی و ۳۰ تی وط دیدم ولی تکرارشو نمیونم کیه میشه واسه خاطر منم تو اینستا چک کنید ببین ...

دوتا کانالو برات اسکرین گرفتم خودت ببین 30tv نوشته فهرست ندارم اما مای تیوی داره لیستشوببین خودت