2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 110 پست
من زندگی خوبی داشتم ک اون اومد منو ب این روز انداخت ..خدانابودش کنع اینجور اروم میشم

منم زندگیم خوب بود اون میگف نمیتونم خوشبختت کنم 

آمَدی جانَم بِقربانَت وَلی دَر غِیبَتَت یِکنَفَر آمَد کِه حالا کُلِ دُنیایَم شُدِه👑ოყ kɨŋg:A👑
آرامش خودت واجب تره

قرصام جلومه نمیدونم وقتی قسمش یادم میاد کع قسمم داد بع جون خودش کع کادی نکنم با خودم اصن میریزم بهم

آمَدی جانَم بِقربانَت وَلی دَر غِیبَتَت یِکنَفَر آمَد کِه حالا کُلِ دُنیایَم شُدِه👑ოყ kɨŋg:A👑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قرصام جلومه نمیدونم وقتی قسمش یادم میاد کع قسمم داد بع جون خودش کع کادی نکنم با خودم اصن میریزم بهم

چند سالته شاید بعد قرصا آروم بشی میدونم دختر متقدی هستی با جهنمش چیکار میخوای بکنی اونجا دیگه قرص گیرت نمیاد بخوری از جهنم راحت شی

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
چند سالته شاید بعد قرصا آروم بشی میدونم دختر متقدی هستی با جهنمش چیکار میخوای بکنی اونجا دیگه قرص گی ...

باورت میشع15سالمع خیلی بچم واسع اینکارا خیلی

باورت میشع15سالمع خیلی بچم واسع اینکارا خیلی

عزیز دلم الان خسته ای کلافه ای ناامیدی درکت میکنم عزیزم امشبو راحت بخواب فردا به تصمیم جدی بگیر ارادت قوی کن

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
عزیز دلم الان خسته ای کلافه ای ناامیدی درکت میکنم عزیزم امشبو راحت بخواب فردا به تصمیم جدی بگیر اراد ...

یکم دیرع دیگع😔

چرا 

ولی چشم اب نمیخوره اتفاقی برام بیوفتع😒این بدنی کع من دارم یه میلیون قرصم هضم میکنع😞

قرصارو خوردم

دیوونه ای دختر انگشت کن تو حلقت بالا بیاری زود باش خواهش میکنم

دیوونه ای دختر انگشت کن تو حلقت بالا بیاری زود باش خواهش میکنم

هضم شدن دیگع چیو بالا بیارم آخع

هضم شدن دیگع چیو بالا بیارم آخع

دختر چی بگم به تو هر چی که میگم گوش نمیدی

دختر چی بگم به تو هر چی که میگم گوش نمیدی

بخدا دست خودم نیس چقدم کع تو مهربونی فک نمیکردم عادما انقد مهربون باشن😍☺دستت دردنکنه تلاش کردی واسع منصرف کردن من