2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 110 پست
اره میدونم خودتو گناه کار و مقصر میدونی  ولی باور کن هیچی ارزششو نداره  شاید حرفام کلیشه ...

مرسی عزیزم واسع امیدوار کردنت❤

آمَدی جانَم بِقربانَت وَلی دَر غِیبَتَت یِکنَفَر آمَد کِه حالا کُلِ دُنیایَم شُدِه👑ოყ kɨŋg:A👑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیخیال شو توروخدا  ببین این دنیا رو بخوای ول کنی بری فکر نکن راحت میشی بخاطر خودکشی اون دنیا ب ...

میدونم اتفاقا از همین عذابش میترسم

آمَدی جانَم بِقربانَت وَلی دَر غِیبَتَت یِکنَفَر آمَد کِه حالا کُلِ دُنیایَم شُدِه👑ოყ kɨŋg:A👑

خدالعنت کنه اون مردایی رو که مارو ب خودشون وابسته میکنن بعدش چون میدونن دوسشون داریم میذارن میرن اگ.سرگرمی.نداشتن بازم میان مارو گول میزنن

عزیزم خواهرم منم ی نفر اینکارو 4سال باهام کرد

ولم خون هیشکی دردم رو.نمیدون ب خودکشی هیچوقت فکرنکردم سنگ شدم وسنگ هم می میرم

فکرلمس کردن دستات یه سرانجام محاله......💔.کاش بیای بخوابم قسم میخورم برای همیشه بخوابم..............
پنج ماه قبلا هرکی میومد تو یع هفتع فراموش میکردم نمیدونم چرا این اینجوری نشد

ببین عزیزم ۵ ماه گذشته هنوز زوده اما خودتم بهش فکر نکن

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
خدالعنت کنه اون مردایی رو که مارو ب خودشون وابسته میکنن بعدش چون میدونن دوسشون داریم میذارن میرن اگ. ...

پس توام عین منی😔میدونی زندگیم خیلی جریان دارع اگرم بخودکشی فک نکردی بهتر همینجوری ادامع بدع

ببین عزیزم ۵ ماه گذشته هنوز زوده اما خودتم بهش فکر نکن

ولی میدونم میاد 

ولی میدونم میاد 

اگه اومد پسش بزن

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
نمیتونم اینکارو کنم اصلا نمیتونم

آرامش خودت واجب تره

امیدوار باش شک نکن همه چی خوب میشه با اطمینان بهت میگم 💖 

☺امیدوارم 

پس توام عین منی😔میدونی زندگیم خیلی جریان دارع اگرم بخودکشی فک نکردی بهتر همینجوری ادامع بدع

من زندگی خوبی داشتم ک اون اومد منو ب این روز انداخت ..خدانابودش کنع اینجور اروم میشم

فکرلمس کردن دستات یه سرانجام محاله......💔.کاش بیای بخوابم قسم میخورم برای همیشه بخوابم..............