parheil1713 مدیر عضویت: 1399/04/13 تعداد پست: 563 عنوان خودکشی | مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 110 پست کسی میدونع با صدتا قرص خودکشی صورت میگیرع یا نع؟ آمَدی جانَم بِقربانَت وَلی دَر غِیبَتَت یِکنَفَر آمَد کِه حالا کُلِ دُنیایَم شُدِه👑ოყ kɨŋg:A👑 1399/04/13 | 19:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
parheil1713 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/13 تعداد پست: 563 عزیز من منم تو زندگیم گره کور زیاد دارم اما هیچوقت فکر خودکشی هم به سرم نزد ولی ته دلم یه امیدی هست ... بدبختی اینجاس کع عاشق شدم آمَدی جانَم بِقربانَت وَلی دَر غِیبَتَت یِکنَفَر آمَد کِه حالا کُلِ دُنیایَم شُدِه👑ოყ kɨŋg:A👑
سامیارمم عضویت: 1399/02/06 تعداد پست: 5258 نع بابا نمیدونم دقیق چین زیادن امیدوارم ب راه درست هدایت شی ._. استادمونمیگفت:ماشینوکهطراحیمیکنن یهآینهکوچیکمیزارنواسهنگاهکردنبهعقب یهشیشهبزرگمیزارنواسهدیدنجلو همونقدر محدودبهگذشتهنگاهکنید نگاهتونبهجلوباشه!"میفهمینکِهچیمیگم.. #زندگیذرهکاهیست کهکوهشکردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^
parheil1713 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/13 تعداد پست: 563 امیدوارم ب راه درست هدایت شی مرسی آمَدی جانَم بِقربانَت وَلی دَر غِیبَتَت یِکنَفَر آمَد کِه حالا کُلِ دُنیایَم شُدِه👑ოყ kɨŋg:A👑
gh73 عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 22478 بدبختی اینجاس کع عاشق شدم عاشق شدی چرا میخوای خودکشی کنی به نظرت چی به عشقت میرسه ها صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
parheil1713 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/13 تعداد پست: 563 بخند بابا😊 هركسي و هرچيزي اذيتت ميكنه، بزارش كنار يا از افكارت يا از زندگيت. اجازه نده زندگيت و ب ... مرسی واسع عارزوعه قشنگت آمَدی جانَم بِقربانَت وَلی دَر غِیبَتَت یِکنَفَر آمَد کِه حالا کُلِ دُنیایَم شُدِه👑ოყ kɨŋg:A👑
parheil1713 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/13 تعداد پست: 563 عاشق شدی چرا میخوای خودکشی کنی به نظرت چی به عشقت میرسه ها دیوونع شدم دیگع اونم هی میزارع میرع رو مغزم تاثیر گذاشتع آمَدی جانَم بِقربانَت وَلی دَر غِیبَتَت یِکنَفَر آمَد کِه حالا کُلِ دُنیایَم شُدِه👑ოყ kɨŋg:A👑
parheil1713 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/13 تعداد پست: 563 امکان علیل شدن و رمین گیرشدن صددرصده 😕 راس میگی؟! آمَدی جانَم بِقربانَت وَلی دَر غِیبَتَت یِکنَفَر آمَد کِه حالا کُلِ دُنیایَم شُدِه👑ოყ kɨŋg:A👑
gh73 عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 22478 دیوونع شدم دیگع اونم هی میزارع میرع رو مغزم تاثیر گذاشتع عزیز بزار بره اون آدم اشتباهیه خودش تکلیفش با خودش مشخص نیست یکم به خودت فکر کن توارزشت زیاده صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
parheil1713 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/13 تعداد پست: 563 بیخیال خودکشی بشو بابا اومدیم و نمردی و به مغزت آسیب رسوندی بعدش چی ؟ نمیدونم بعدشو فقط الانش خیلی حالم بدع آمَدی جانَم بِقربانَت وَلی دَر غِیبَتَت یِکنَفَر آمَد کِه حالا کُلِ دُنیایَم شُدِه👑ოყ kɨŋg:A👑
parheil1713 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/13 تعداد پست: 563 عزیز بزار بره اون آدم اشتباهیه خودش تکلیفش با خودش مشخص نیست یکم به خودت فکر کن توارزشت زیاده میرع میاد میرع میاد دیگع اصن روانی شدم بخدا منم نماز میخونم اعتقاد دارم ولی دیگع صبرم ته کشیدع آمَدی جانَم بِقربانَت وَلی دَر غِیبَتَت یِکنَفَر آمَد کِه حالا کُلِ دُنیایَم شُدِه👑ოყ kɨŋg:A👑
parheil1713 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/13 تعداد پست: 563 ٢٠٠ بخور مسخره فک میکنی بمیری چی میشه عشقت تا ٤٠ روز خانوادت تا یکسال ب یادتن بعد اخرتت ... 😔ایناش مهم نیس آمَدی جانَم بِقربانَت وَلی دَر غِیبَتَت یِکنَفَر آمَد کِه حالا کُلِ دُنیایَم شُدِه👑ოყ kɨŋg:A👑
parheil1713 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/13 تعداد پست: 563 واقعا از وقتی قرنطینه شدن مردم چقدر میل به این کار زیاد شده خودکشی نکن به هزار دلیل میگم نکن ... 😔😔😔دلیلاشو همرو فهمیدم خودمم دلم نمیخواد ولی آمَدی جانَم بِقربانَت وَلی دَر غِیبَتَت یِکنَفَر آمَد کِه حالا کُلِ دُنیایَم شُدِه👑ოყ kɨŋg:A👑
parheil1713 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/13 تعداد پست: 563 قرص اسهال نخور ک ی چی بخور بترکونه کلا قرص اسهال نخوردم کع بابا هرکی جایع من بود میمرد تا الان من نمیدونم این چع بدنیع من دارم آمَدی جانَم بِقربانَت وَلی دَر غِیبَتَت یِکنَفَر آمَد کِه حالا کُلِ دُنیایَم شُدِه👑ოყ kɨŋg:A👑
parheil1713 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/13 تعداد پست: 563 آره خيالت راحت مطمئنی؟ آمَدی جانَم بِقربانَت وَلی دَر غِیبَتَت یِکنَفَر آمَد کِه حالا کُلِ دُنیایَم شُدِه👑ოყ kɨŋg:A👑
gh73 عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 22478 میرع میاد میرع میاد دیگع اصن روانی شدم بخدا منم نماز میخونم اعتقاد دارم ولی دیگع صبرم ته کشیدع پسش بزن بگو دیگه نمیخوایش منم عشقو تجربه کردم شکست عشقیم تجربه کردم اینو بدون زمان حالتو خوب میکنه صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤