2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 110 پست
عزیز من منم تو زندگیم گره کور زیاد دارم اما هیچوقت فکر خودکشی هم به سرم نزد ولی ته دلم یه امیدی هست ...

بدبختی اینجاس کع عاشق شدم

آمَدی جانَم بِقربانَت وَلی دَر غِیبَتَت یِکنَفَر آمَد کِه حالا کُلِ دُنیایَم شُدِه👑ოყ kɨŋg:A👑
نع بابا نمیدونم دقیق چین زیادن

امیدوارم ب راه درست هدایت شی

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدبختی اینجاس کع عاشق شدم

عاشق شدی چرا میخوای خودکشی کنی به نظرت چی به عشقت میرسه ها

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
بخند بابا😊 هركسي و هرچيزي اذيتت ميكنه، بزارش كنار يا از افكارت يا از زندگيت. اجازه نده زندگيت و ب ...

مرسی واسع عارزوعه قشنگت

آمَدی جانَم بِقربانَت وَلی دَر غِیبَتَت یِکنَفَر آمَد کِه حالا کُلِ دُنیایَم شُدِه👑ოყ kɨŋg:A👑
عاشق شدی چرا میخوای خودکشی کنی به نظرت چی به عشقت میرسه ها

دیوونع شدم دیگع اونم هی میزارع میرع رو مغزم تاثیر گذاشتع

دیوونع شدم دیگع اونم هی میزارع میرع رو مغزم تاثیر گذاشتع

عزیز بزار بره اون آدم اشتباهیه خودش تکلیفش با خودش مشخص نیست یکم به خودت فکر کن توارزشت زیاده

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
بیخیال خودکشی بشو بابا اومدیم و نمردی و به مغزت آسیب رسوندی بعدش چی ؟

نمیدونم بعدشو فقط الانش خیلی حالم بدع

عزیز بزار بره اون آدم اشتباهیه خودش تکلیفش با خودش مشخص نیست یکم به خودت فکر کن توارزشت زیاده

میرع میاد میرع میاد دیگع اصن روانی شدم بخدا منم نماز میخونم اعتقاد دارم ولی دیگع صبرم ته کشیدع

٢٠٠ بخور  مسخره فک میکنی بمیری چی میشه  عشقت تا ٤٠ روز خانوادت تا یکسال ب یادتن بعد اخرتت ...

😔ایناش مهم نیس

واقعا از وقتی قرنطینه شدن مردم چقدر میل به این کار زیاد شده  خودکشی نکن به هزار دلیل میگم نکن ...

😔😔😔دلیلاشو همرو فهمیدم خودمم دلم نمیخواد ولی

قرص اسهال نخور ک ی چی بخور بترکونه کلا

قرص اسهال نخوردم کع بابا هرکی جایع من بود میمرد تا الان من نمیدونم این چع بدنیع من دارم

میرع میاد میرع میاد دیگع اصن روانی شدم بخدا منم نماز میخونم اعتقاد دارم ولی دیگع صبرم ته کشیدع

پسش بزن بگو دیگه نمیخوایش منم عشقو تجربه کردم شکست عشقیم تجربه کردم اینو بدون زمان حالتو خوب میکنه