2777
2789
عنوان

کلومیفن

228 بازدید | 24 پست

سلام من اینماه کلومیفن خوردم روز 12پری فولی14و9 داشتم دوره هامم 32روزه اس. امروز 32پری هستم فردا موعدمه. فقط نوک سینه هام بعضی وقتا با فشار دست یکم درد میکنه درد خفیف پریودی هم روزی ی بار میگیری البته چندروزی هس. علائم دیگ ندارم

کیا کلومیفن خوردن علائم چی داشتین کی بی بی چک زدین؟ من قبل عید ی بار خوردم فولی17و21داشتم کیست شد 30پری پریودشدم یعنی 29روزه

برام دعا کنید نی نی بیاد بغلم

امپول اچ سی جی زدی بزای ازاد شدنش؟

کاربر ۹۳ هستم به علت خرید گوشی جدید و فراموشی کلمه عبوربا کاربری جدید اومدم گفتم ی وقت زشت نباشه از قدیمی بودنم نگم😀  اگه کسی میدونه چجوری میشه کاربریمو برگردونم که خیلی دوسشم دارم راهنمایی کنه اینم بگم اون شماره ای که باهاش کاربری رو ساخته بودم رو هم یادم نیست😐😒 چون بعدش خطمو عوض کردم هرکاری میکنم شماره نصفه یادم میاد😐 دیگه همین دیگه😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم این ماه خوردم روز ۱۱ پریود فولی ۱۵ داشتم.هنوز موعدم نشده.ان شاءالله جفتمونم بارداریم

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
منم این ماه خوردم روز ۱۱ پریود فولی ۱۵ داشتم.هنوز موعدم نشده.ان شاءالله جفتمونم بارداریم

شما امپول زدی؟ وای خدا اصلا طاقت ندارم فردا بشه ک انشالله پریود نشم

نه اولین ماهه میخورم دکتر امپول نداد ولی خیلی استرس دارم دوست دارم بدونم باردلرم یا نه

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا

ان‌شاءالله فردا خبر بارداریتو بهمون بدی

فردا ک بی بی چک نمیزنم. اگ پریود نشدم پسفردا میزنم. چندم موعدته؟ 

خیره ان شاءالله.امام رضا ان شاءالله بهت عیدی بده.دو هفته دیگه😪😪

خیره ان شاءالله.امام رضا ان شاءالله بهت عیدی بده.دو هفته دیگه😪😪

زیاد مونده. پس تازه موقع تخمک گذاریته. انشالله بارداری... برام دعاکنننننننن

زیاد مونده. پس تازه موقع تخمک گذاریته. انشالله بارداری... برام دعاکنننننننن

اره. خیلیههههه

ان شاءالله که خدا با این هدیه دلتو شاد کنه.خبرشو بده حتما

پریود شدم

توکل برخدا ان شاءالله تا اخر تابستون نی نی سالم میاد تو دلت