2777
2789
عنوان

کلومیفن

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 24 پست
توکل برخدا ان شاءالله تا اخر تابستون نی نی سالم میاد تو دلت

فدات بشم اینماه میخام دکتر نرم قطره ویتاگنوس بخورم تا ببینم خدا چی میخاد

برام دعا کنید نی نی بیاد بغلم
فدات بشم اینماه میخام دکتر نرم قطره ویتاگنوس بخورم تا ببینم خدا چی میخاد

از قطره مطمئنی؟راجبش تحقیق کردی؟مطمئن باش خیره خدا بهترینارو برامون میخواد

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره زیاد درموردش خوندم. برا تنبلی خیلی خوبه

ان شاءالله که نتیجه بده

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا

وای من دقیقا عین خودتم..این ماه کلومفین خوردم سر سینه هامم با فشار درد میگیره ک‌فکر کنم بخاطر همین کلومفینه..قطره ویتاگنوس خیییییلی تلخه قرصش بگیر من قرصش میخورم..روش نوشته فمودین ویتاگنوس..امروزم موعدم بوده نشدم ولی بی بی هم منفی شد

ماشالله لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم..
وای من دقیقا عین خودتم..این ماه کلومفین خوردم سر سینه هامم با فشار درد میگیره ک‌فکر کنم بخاطر همین ک ...

قطره اش رو گرفتم چاره ای نیس میخورم. از کی باید بخورم 2پری یا3پری؟ ماه اوله میخوری؟ میگن قطره تاثیرش بیشتره... انشالله حامله ای... اگ حامله بودی خبر بده منتظرم

قطره اش رو گرفتم چاره ای نیس میخورم. از کی باید بخورم 2پری یا3پری؟ ماه اوله میخوری؟ میگن قطره تاثیرش ...

من از ۳ تا ۸ پری شبی یکی اگه باردار نبودم ماه بعد شبی دوتا..کلومفین ماه اوله ولی ویتاگنوس ۴ ماهه ک خیلی قشنگ پری هام سرموقع شده و مرتب..بی بی چک بعدی ۵-۶ روز دیگه اگه نشدم

من از ۳ تا ۸ پری شبی یکی اگه باردار نبودم ماه بعد شبی دوتا..کلومفین ماه اوله ولی ویتاگنوس ۴ ماهه ک خ ...

اینماه هم کلو خوردی هم ویتاگنوس؟ تداخل دارویی نداره؟ پس انشالله بارداری؟ مگ پری هات نامنظم بود؟ منم نامنظم بودم دکتر دوفاستون داد چندماهه منظمشده. شنیدم اونایی ک دوره هاشون منظم ویتاگنوس مصرف کنن با نامنظم میشن راسته؟ 

اینماه هم کلو خوردی هم ویتاگنوس؟ تداخل دارویی نداره؟ پس انشالله بارداری؟ مگ پری هات نامنظم بود؟ منم ...

اره دوتاش باهم ..ولی یه ساعت مشخص ک نبود ویتاگنوس صبح ناشتا کلومفین شب.. بخاطر همین چیزی نبود..اره منم دوفاستون خوردم تقریبا منظم بود دوماه اول ولی ماه بعدش دوهفته پریود نشدم..دیگه دکتر گفت نخور ک ویتاگنوس شروع کردم..بهم گفت شاید یه موقع مجبور باشی تا اخر عمرت به غیر از زمان بارداری ویتاگنوس بخوری چون شیمیایی ک نیس عوارضیم ک نداره ولی برا تنبلی خیلی خوبه.