2777
2789
عنوان

تست کلم ونمک

140 بازدید | 18 پست

سلام دوستان.من الان تو ماه هشت هستم .هفت ماهو دوهفته اینا هستم.راستش من ماه من ماه دو سه بودم هم تست نمک هم کلم انجام دادم کلم بنفش شد .نمک هم رشته اومد بالا.اما دیروز از سرگرمی انجام دادم هردورو هم تست نمک کف کرد وحباب زد و اینا قشنگ .هم کلم قرمز رو به صورتی شد.ینی چی .ینی ممکنه جنسیت اون چیزی نباشه که ما فک میکردیم.چون من خودمم خیلی شد داشتم ودارم.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4635480/بفرمایید-نذری?page=7

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این یه برنامست برای بارداری وبچه داری عالیه
من عضوم به نظرم خیلی خوبه میتونین با مامانای همسن بچه هاتون تبادل نظر کنینو...

از روی رنگ ابی میتونین نصب کنینبزنین روی این رنگ تا نصب شه

زوج جوانی پس از مراسم عروسی راهی خانه شان شدند. این دو تصمیم گرفتند که صبح روز بعد، هرکسی درب خانه را زد، در را به رویش باز نکنند. آن شب گذشت... 

فردا صبح اولین زنگ در به صدا در آمد. متوجه شدند، پدر و مادر پسر پشت در هستند. طبق تصمیمی که از قبل گرفته بودند در را باز نکردند... 

بعد از مدتی دوباره زنگ به صدا در آمد... این بار مادر و پدر دختر بودند، ناگهان هر دو نگاهی به هم انداختند. اشک در چشمان زن حلقه زد و مرد مجبور به باز کردن در شد! 

سالها گذشت... از آن ماجرا مرد هیچ حرفی نزد تا اینکه خدا به آنها ۴ پسر عطا کرد و سپس یک دختر! هنگام تولد دختر، مرد چندین گوسفند سر برید، کلی نذری داد و جشن و پایکوبی برپا کرد. همه به تعجب درآمده بودند...

یکی پرسید برای تولد پسرانت انقدر خوشحال نشدی که این دختر تو را شاد کرد! جریان از چه قرار است؟ 

مرد پاسخ داد: این دختر همانی است که روزی در را به رویم خواهد گشود

این داستان رو بخون عزیزم 

واقعا دختر داشتن نعمت بزرگیه 

حالا به خاطر همسرت یا هر شرایطی میدونم دوست داری بچت پسر میشد ولی سونو تو این ماه حتی تخمدانهارم میبینه که میگه دختر پس دیگه شک نکن و شاکر نعمت خدا باش انشاالله بچه بعدیت اول سالم باشه بعد پسر 

این داستان رو بخون عزیزم  واقعا دختر داشتن نعمت بزرگیه  حالا به خاطر همسرت یا هر شرایطی ...

اره عزیزم درست میگی .اما فهمیدم که همسرم ته دلش پسرمیخواد.احساس بدی دارم....هی خدا

اره عزیزم درست میگی .اما فهمیدم که همسرم ته دلش پسرمیخواد.احساس بدی دارم....هی خدا

میفهمم حستو 

ولی بذار دنیا بیاد عاشقش میشه 

واسش ازین عکسای اینستا که دخترا خیلی بابایین و اینا بفرست 

توکل به خدا واسه بعدی برو تعیین جنسیت انشاالله جنست جور میشه و پسردار میشی 

واسه منم دعا کن خدا بعدیو بهم دختر بده دختر خیلی دلسوزتره 

میفهمم حستو  ولی بذار دنیا بیاد عاشقش میشه  واسش ازین عکسای اینستا که دخترا خیلی بابایین ...

چی بگم .سنمم بالاس گفتم اولی پسربشه که بعد خواستم بیارم دختر‌.همسرم سختی تو زندگی زیاد کشیده دوست داشتم دلش شادبشه

چی بگم .سنمم بالاس گفتم اولی پسربشه که بعد خواستم بیارم دختر‌.همسرم سختی تو زندگی زیاد کشیده دوست دا ...

الهام حمیدی تو ۴۲ سالگی تازه اولین بچش دنیا اومد شما که سنی ندارید انشاالله با تعیین جنسیت دل خودتون و همسرتون شاد میشه بعد که بزرگ شدن خودتون میگید خداروشکر که یه دختر دلسوز خدا بهمون داد