2777
2789
عنوان

🌷🌷یاامام رضا 🌷🌷

357 بازدید | 58 پست

روز تولد امام رضا سهم هر نفر ۱ مرتبه سلام به آقا امام رضا و ۱۴مرتبه یاامام رضا ادرکنی 🤲🤲🤲

هرکس خوند با گذاشتن🌷اعلام کنه 

🕊🕌🕊🕌🕊🕌🕊🕌🕊🕌🕊🕌🕊🕌🕊اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجَّّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊

یا امام رضا خودت به همه کسایی که به ی بهانه ای تو این روز عزیز در خونه ات اومدن.  حاجتشون رو بده 

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یا امام رضا خودت به همه کسایی که به ی بهانه ای تو این روز عزیز در خونه ات اومدن.  حاجتشون رو بد ...

ایشالا‌. یا امام رضا نظری به دل کسایی که صدات میکنن بکن 🌷🌷

یا امام رضا یعنی میشه همین ماه من باردار باشم وبگم نی نی من معجزه امام رضاست؟ خدایا منو مادرکن

به حق امام رضا ایشالا آقا امام رضا صداتو بشنوه خواسته دلتو برآورده کنه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز