2777
2789
عنوان

🌷🌷یاامام رضا 🌷🌷

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 58 پست
@پفسه   جان و @آناعشق   عزیز انشاءالله به حق این روز عزیز, حاجت روا بشید. الهی ...

سلام گلم،ممنونم عزیزم

عیدت مبارک

انشاالله خدا حاجت دل شما رو هم بده🌹😘

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
🌷 الهی حاجات دل هردوشون ؛استارتر و هممون روا بشه بحق ضامن اهو...آمین

ممنونم خانم گل

انشاالله حاجت دلتون برآورده بشه

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خسلی ممنونم ازت نرگش جان خیلی مرسی

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻
@پفسه   جان و @آناعشق   عزیز انشاءالله به حق این روز عزیز, حاجت روا بشید. الهی ...

ان شاالله عزیزم . الهی خیر ببینی گلم . ممنونم

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻

سلام ..به خواهران خوبم آنا عشق وپفسه جان

بارخدایا امام رضا ع را قسمت میدم به حق جدا دو به حق درددانه ات  جواد الائمه  

حاجت دل این دو عزیز رابراورده به خیرکن..به نیت قلبی ش هرچه هست روا کن..

الهی امین....

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆
سلام ..به خواهران خوبم آنا عشق وپفسه جان بارخدایا امام رضا ع را قسمت میدم به حق جدا دو به حق درددان ...

الهی امین سواره جان. دعام کن عزیزم 😭 دیگه نمیدونم چ کنم 

خوندم التماس دعا یا امام رضا هر کسی حاجت داره حاجت روا بشه انشاالله ازدواج و خوشبختی خواهرم   & ...

۸ صلوات هم هدیه کنید به آقا امام رضا برای این دو دوست عزیز

✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجَّّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊معمار می شوی و بنای تو می شوممانند یک ضریح برای تو می شومقلب مرا به پای ضریح ات گره بزنبیمارم و دخیل شفای تو می شوم🕊🌟زندگیتون امام رضایی🙏🕊🕌🕊🕌🕊🕌🕊🕌🕊🕌🕊🕌🕊🕌

خوندم التماس دعا یا امام رضا هر کسی حاجت داره حاجت روا بشه انشاالله ازدواج و خوشبختی خواهرم   & ...

السلام علیک یا علی بن موسی الرضا علیه السلام🌹🌹🌹🌹🌹

خودندم یا امام رضا حاجت هم حاجت مندان رو بده    

السلام علیک یا علی بن موسی الرضا علیه السلام🌹🌹🌹🌹🌹

@پفسه  

@آناعشق  

نفری ۸ صلوات هم هدیه به آقا امام رضا برای این دوست عزیز هم کنید ایشالا امام رضا نظری به حال دلشون کنه 

ایشالا نفساتون حق باشه 🌷🌷🌷

سلام ..به خواهران خوبم آنا عشق وپفسه جان بارخدایا امام رضا ع را قسمت میدم به حق جدا دو به حق درددان ...

سلام ممنونم عزیزم

انشاالله به حق دعای شما عزیزان مشکلاتم رفع میشه و همه چیز درست میشه

امیدم به خداست🌹😘

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز