2821
2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 70 پست
مهم نیست عزیزم خودتو برای کسی که نمیدونی کیه و چیه و اصلا حرفش راسته با نه اذیت نکنه  جالبه که ...

مرسی عزیزم دلم آروم شد . آره واقعا ارزش نداشت خودمو ناراحت کنم 😀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

👌👌👌👌ان شاءالله نی نیامون سالم و سلامت بیان بغلمون ☺️😋😍☺

ان شالله 😘

به قول مادرشوهرم که میگه سالم و سلامت دنیا بیاد سیسمونی نمیخواد میپیچم دور چادرم 😂😂😂😂

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(

من خودم اهل خریدم به خدا درآمدم دارم ولی الان که باردارم حتی کالسکه هم نمیخوام بخرم همون کالسکه دلیجان خواهرزادمو میخوام بردارم شسته تمیز و سالم

به هیشکیم مربوط نیست

حتی کریرم نمیخوام بگیرم

اصلانم خسیس نیستم خدا شاهده برای جهزیم بهترین ها رو خریدم

من خودم اهل خریدم به خدا درآمدم دارم ولی الان که باردارم چون خونم یه خوابه حتی کالسکه هم نمیخوام بخر ...

ان شاءالله بارداری سالم و زایمان راحتی داشته باشی عزیزم . آره والا منم همینجوری ام پول و اینجور چیزا واسم مهم نیس ولی خب باید یه جایی مصرف بشه که درست و عقلانی باشه ، خواهرام همه سرویس کالسکه خریدن به جز ساکش چیزی رو استفاده نکردن بقیه رو رد کردن رفت . من حتی می گفتم اینم نخرم ببینم اول میشینه تو کریر و کالسکه یا نه بعد بخرم . مادری کردن که فقط به خرج کردن نیس  

اولین باره اینجا انقد ناراحت شدم آخه نفسم به نفس نی نی م بنده جونمو میدم واسش وگرنه نه من اونو می شن ...

عزیزم همه مادرها همینن عزیزم 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
ان شاءالله بارداری سالم و زایمان راحتی داشته باشی عزیزم . آره والا منم همینجوری ام پول و اینجور چیزا ...

آفرین عزیزم دقیقا

ایشالا شما هم زایمانت راحت و نی نی خشگلتو به سلامت بغل میگیری عزیزم

آره 🥰🥰🥰 با امضاتم شدیدا موافقم 😏😏😏

قربونت 

دقیقا برای همچین مواردی گذاشتمش😅❤️

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋