بچه ها من خداوکیلی از لحاظ مالی مشکلی ندارم همین الانم بخوام بخرم ۱۰۰ میلیونم میدم واسه سیسمونیش ولی به نظرم اینکه بیای کلی پول واسه وسایلی که نهایتا چند ماه بیشتر استفاده نمیشه یا کلا بلا استفاده می مونه بدی زیاد جالب نیس . حالا هرکی مختاره و هرجور میدونه خرید میکنه و منم کاری ندارم به بقیه ، اینا رو گفتم چون اینجا از حرف یه خانم ناراحت شدم که وقتی گفتم میخوام دلیجان بخرم یا یه مارک متوسط دیگه ایشون واسه بقیه ریپلای میکنه که بچه اولمه و ذوق دارم باید کالسکه ش مارک باشه و ۱۰ ۱۵ تومن کمتر نباشه 🙄😑 انگار من یا بقیه که مارک نمیخریم واسه بچه مون ذوق نداریم 😒😒 منم بچه اولمه ولی خیلی دیدم که بچه اصلا تو کالسکه و کریر و اینجور چیزا نمونده . خیلی ناراحت شدم من کلی وسیله دیدم و بیشتر از ۱۰ تومن نمیخوام وسیله بخرم ولی ایشون یه جوری برخورد کرد انگار ما آدم نیستیم و نی نی واسمون مهم نیس که واسش خرج آنچنانی نمی کنیم . واقعا متاسف شدم واسش .
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
من خودم اهل خریدم به خدا درآمدم دارم ولی الان که باردارم چون خونم یه خوابه حتی کالسکه هم نمیخوام بخر ...
ان شاءالله بارداری سالم و زایمان راحتی داشته باشی عزیزم . آره والا منم همینجوری ام پول و اینجور چیزا واسم مهم نیس ولی خب باید یه جایی مصرف بشه که درست و عقلانی باشه ، خواهرام همه سرویس کالسکه خریدن به جز ساکش چیزی رو استفاده نکردن بقیه رو رد کردن رفت . من حتی می گفتم اینم نخرم ببینم اول میشینه تو کریر و کالسکه یا نه بعد بخرم . مادری کردن که فقط به خرج کردن نیس
اولین باره اینجا انقد ناراحت شدم آخه نفسم به نفس نی نی م بنده جونمو میدم واسش وگرنه نه من اونو می شن ...
عزیزم همه مادرها همینن عزیزم
سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه ایشالا حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه ایشالا حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋