2821
2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 70 پست
دقیقا اصلا بچه چه میفهمه مارک چیه ، تازه حتی اگه بفهمه هم فک میکنه چون دوسش نداشتیم واسش مارک نخریدی ...

به نظرم همون پولو بدی خون بند نافشو ذخیره کنی بهتره هم واسه اینده هم اینکه بزرگ بشه میفهمه چه کار مهمی واسش انجام دادی و به فکر بودی

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد

عزیزم هر کی هر جور میله هزینه میکنه یه عده از یه ور دیگه میوفتن خب اونها اونجورن ما هم اینجور 😅

با نظر شما موافقم 

من خارج ایرانم بهترین وسایل برند ها و مارک ها هست و اراده کنم بهترین ها رو میتونم بخرم ولی هیچ وقت همچین کاری رو نمیکنم 

چون قراره یه بچه تربیت کنم برای همینم از اون اولش منطقی و‌اصولی جلو میرم خب کمتر کسی به این بعدش فکر میکنه

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بنظر منم باید وسایل ضروری بدو تولدو گرفت بعدش هم مغازه هست هم بچه هست با ذوق باید بری براش سایزش بخر ...

منم اینجوری فک میکنم ولی بازم به کسی که فکرش با من یکی نیس توهین نمیکنم خیلی سطح فکرش پایین و چیپ بود 

منم اینجوری فک میکنم ولی بازم به کسی که فکرش با من یکی نیس توهین نمیکنم خیلی سطح فکرش پایین و چیپ بو ...

فکر کنم میدونم کدوم تاپیکو میگی 

همون کالسکه ۱۷میلیونی😅

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
منو وجاریم هردو باهم بارداریم من هنوز هیچی نخریدم ولی اون که دوماهشه ازالان با مامانش شروع کردن به خ ...

خیلی خوبه که طرز فکرت اینجوریه هرکسی خودش تصمیم میگیره چی بخره و چی نخره ، کم بگیره یا زیاد 

همشون کاریشوون یکیه.دلیجانم خوبه .همون پولو صرف اینده بچه میکنی چه کاریه پول مااارک بدی

والادخواهر منم مارک دلیجان گرفت تازه پسرش عاشق کالسکه بود اون همه استفاده کرد هیچیش نشد

عزیزم هر کی هر جور میله هزینه میکنه یه عده از یه ور دیگه میوفتن خب اونها اونجورن ما هم اینجور 😅 با ...

من اصلا نگفتم که وای چقد میخوای هزینه کنی و زیاده چون هرکسی خودش تصمیم میگیره و به من ربطی نداره ولی جالبه ما کم و متوسط بخریم بی ذوقیم و نی نی مونو دوس نداریم 

منم اینجوری فک میکنم ولی بازم به کسی که فکرش با من یکی نیس توهین نمیکنم خیلی سطح فکرش پایین و چیپ بو ...

خودتو انقد اذیت نکن بخاطر اینکه یه نفر دیگه سطح شعورش پایینه 

کار خودتوبکن 

شما مادر شدی همه مادرا هم بچشونو دوس دارن هیچکسم با مارک سیسمونی نمیگه که این بیشتر بچشو دوس داشت ولی آینده بچه تضمین باشه همه میگن بچشو دوس داشت 

من اصلا نگفتم که وای چقد میخوای هزینه کنی و زیاده چون هرکسی خودش تصمیم میگیره و به من ربطی نداره ولی ...

مهم نیست عزیزم خودتو برای کسی که نمیدونی کیه و چیه و اصلا حرفش راسته با نه اذیت نکنه 

جالبه که کالسکه رو‌نمیدونست دوحالت داره یا نداره و اینترنتی سفارش دادن در صورتی که تو اینترنتی تو مشخصات همه چی قید میشه دیگه منی که ۹۹درصد خریدهام اینترنتیه میدونم 

یکم شک کردم که کلا تاپیکش راست بود یا نه 

خدا داند 

مهم نیست خودتو ناراحت نکن 

به حرف های دیگران توجه نکن اینجا مجازیه فقط اعصاب خودتو خورد میکنی عزیزم ولشون کن

اولین باره اینجا انقد ناراحت شدم آخه نفسم به نفس نی نی م بنده جونمو میدم واسش وگرنه نه من اونو می شناسم نه اون منو .