2821
2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 70 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

همشون کاریشوون یکیه.دلیجانم خوبه .همون پولو صرف اینده بچه میکنی چه کاریه پول مااارک بدی

دقیقا اصلا بچه چه میفهمه مارک چیه ، تازه حتی اگه بفهمه هم فک میکنه چون دوسش نداشتیم واسش مارک نخریدیم ؟ 

به نظرم همینم زیاده حالا کمتر یا بیشتر نباید به بقیه فخرفروشی کنیم خیلی عقده ای بود 

بنظر منم باید وسایل ضروری بدو تولدو گرفت بعدش هم مغازه هست هم بچه هست با ذوق باید بری براش سایزش بخری من دیدم تا نوجونی رو میخرن اخه بچه باید ذوق کنه برا خریداش

خیلی بی شعور ، همچین با فخرفروشی و غرور میگه انگار فقط این بارداره و به بچه ش حس داره ، ما نداریم چو ...

ولش کن حساس نشو ..از اینجور ادما تو فامیل ما هم زیادن والا خاله شوهرم خودش رو کشته ک بیاد سیسمونی بچم ببینه منم گفتم هیچکی حق نداره بیادش تا بعد بدنیا اومدن بچم چون میدونم بیاد کلی میخواد حرف اضافه بزنه از این ادمایی ان که کلی پز میدن و میگن فقط ما ادمیم 

اخرشم حریفش نشده مادرشوهرم میخواد خودش تنها بیاد

تیکر یک سالگی پسر گلم😍
اينجور مسائل خيلى شخصيه و بنظرم ما هيچ جوره حق نداريم نظراتمونو با ظن داد بزنيم و ب كسى تحميل كنيم ...

ان شاءالله فندقت سالم بیاد بغلت و زایمان راحتی داشته باشی عزیزم 😊😊😀😀

منو وجاریم هردو باهم بارداریم من هنوز هیچی نخریدم ولی اون که دوماهشه ازالان با مامانش شروع کردن به خریدکردن میدونم خیلیم زیادمیخرن.ولی برامن اصلامهم نیست که اونا چی میگیرن.من فقط چیزای واجب میخوام بگیرم.اوناحتی ازاین گهواره ها که برقیه هم گرفتن واقعابه نظرم واجب نیست.ازحسودیم نمیگم والا منم میتونم بگیرم همرو خودم نمیخوام.مادرشوهرمم حتمامیخوادمقایسه کنه ولی مهم نیست

عزیزان یه صلوات بفرستیدیه خونه بهتر بخریم انشاالله.لایک کنید منم بفرستم براتون انشالله حاجت روا شید.الهم صلی علی محمد وال محمد🥰🥰
به نظرم همینم زیاده حالا کمتر یا بیشتر نباید به بقیه فخرفروشی کنیم خیلی عقده ای بود 

اره والا دوره ابجی من مامانم نه کالسکه خرید براش نه کریر فقط روروئک و کمد و لباس این چیزا الان همه‌میگن بابد حتما باشه وگرنه زشته و فلان

تیکر یک سالگی پسر گلم😍