2821
2789
عنوان

سهام عدالت

355 بازدید | 32 پست

ماه قبل سهام عدالتم رو مستقیم یا همون ازاد کردم تا هفته قبل هم مشکلی واسه چک کردن نداشتم چون شماره به اسم خودم ثبته ولی الان هرکاری  میکنم که استعلام کنم سهامم رو کد پیامکی واسم نمیاد

😔

چند ساعت دیگه امتحان کن. دو سه روز پیش برای منم همینطوری شد. ولی الان درست کار میکنه.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

متوجه شدم بزن، باز یه کادر دیگه میاد، اونم تایید کن، کد ملی میخواد و پیامک میده و وارد سایت میشی.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
از روزی ک مشکل پیدا کرده قبل اون که اون اطلاعیه هست ک پایینش متوجه شدم سبز رنگ بابد بزنیم ابن میاد& ...

مهم نیست. تاییدش کن.

متوجه شدم بزن، باز یه کادر دیگه میاد، اونم تایید کن، کد ملی میخواد و پیامک میده و وارد سایت میشی.

خو میزنم تا مرحله کد امنیتی هم میرم ولی کدی رو گوشیم نمیاد

😔
خو میزنم تا مرحله کد امنیتی هم میرم ولی کدی رو گوشیم نمیاد

چند ساعت دیگه تست کن. یا بزار فردا. نگران نباش. برای منم اینطوری شده بود. ولی الان درست شده.

2824
2823
2791
2779
2792