بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یبارم چند روز پیش داشت با ابجیش حرف میزدصداش خیلی بلند بود و با حالت دعوایی صحبت میکرد من میخواستم اروم تر حرف برنه دوبار پشت هم اسمشو صدا کردم یهو پیش ابجیاش و مامانش گف مگه من بچه ام مث بچه ها با من رفتار میکنی هی میگی یاسین یاسین؟یاسین و زهر مار
عشق چشم قهوه ایِ من الهی همیشه سایه ی قشنگت روی سرم باشه. لطفا برای خوشبختیمون داشتن نی نی های سالم برامون دعا کنید
یک ماهه قراره یه کاناپه تخت خواب شو بگیریم پولشم قراره خودم بدم انقدر امروز و فردا کرد که کاناپه هشتصد تومن گرون شده منم اروم اروم داشتم بهش میگفتم که یاسین جان اون هشتصد تومنو تو بده دیگه من سه تومن بشتر ندارم
عشق چشم قهوه ایِ من الهی همیشه سایه ی قشنگت روی سرم باشه. لطفا برای خوشبختیمون داشتن نی نی های سالم برامون دعا کنید
خواهرشم پشت سرمون داشت میومد.یاسینم هی میگف ندارم و دستم خالیه و فلان.منم گفتم خب فروشنده گف چکم قبول میکنه واسه سه ماه دیگه.نقدیاشو من میدم وقتی موعد چک رسید هشتصد تومنشو تو بده بازم قبول نکرد