2777
2789
عنوان

دعوا

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 31 پست
بخدا اصلا هیچوقت پیش کسی حرفمون نمیشد نمیدونم چرا یهو قاطی کرد 

ما یکی تو فک و فامیل داریم تو خونه خودشون مثل لیلی و مجنون،تو جمع دعواشون میشه

بقیه لال میشن که اینا تو جمع دعواشون نشه.حالا شما میگی این یه دفعه بوده خب پیش میاد ،ولی خیلی سعی کنید دست کسی آتو ندین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بقیش😐

هیچی دیگه بعدشم بردیم خواهرشوهرمو گذاشتیم خونشون و برگشتیم خونه توراهم کلی دعوا کردیم الانم گرفته خوابیده صدای خر و پفش تا اتاق میاد.حرصم میگیره انقدر راحت خوابیده 

عشق چشم قهوه ایِ من الهی همیشه سایه ی قشنگت روی سرم باشه.        لطفا برای خوشبختیمون داشتن نی نی های سالم برامون دعا کنید 
ما یکی تو فک و فامیل داریم تو خونه خودشون مثل لیلی و مجنون،تو جمع دعواشون میشه بقیه لال میشن که این ...

قبلا اصلا اینطوری نبودیم ولی این دومین باره توی این هفته که جلوی ابجیش دعوامون میشه.انقدرم بدم میاد پیش کسی حرفمون بشه.

عشق چشم قهوه ایِ من الهی همیشه سایه ی قشنگت روی سرم باشه.        لطفا برای خوشبختیمون داشتن نی نی های سالم برامون دعا کنید 
فردا ناهارشو بگو بره خونه خواهرش بخوره تا حالش جابیاد

میره دیگه انقدر که مغروره.از شانس من دو سه هفتس مادر شوهرم ایناام طبقه ی ما هستن.طبقه ی خودشون بنایی دارن میان میمونن خونه ی ما.

یبارم چند روز پیش داشت با ابجیش حرف میزدصداش خیلی بلند بود و با حالت دعوایی صحبت میکرد من میخواستم اروم تر حرف برنه دوبار پشت هم اسمشو صدا کردم یهو پیش ابجیاش و مامانش گف مگه من بچه ام مث بچه ها با من رفتار میکنی هی میگی یاسین یاسین؟یاسین و زهر مار 

ناهار درست نکن یه جورم رفتار کن متوجه. رفتار زشتش بشه

اخه مامانش اینا خونه ی ما هستن نمیخوام ناراحت بشن.حالا فکر میکنن چون اونا خونمونن من دارم بد رفتاری میکنم 

اخه مامانش اینا خونه ی ما هستن نمیخوام ناراحت بشن.حالا فکر میکنن چون اونا خونمونن من دارم بد رفتاری ...

مگه رفتارخودش خیلی خوب بوده؟حق نداره جلو کسی بی احترامی کنه بهت بایدم متوجه رفتاربدش بشه

مگه رفتارخودش خیلی خوب بوده؟حق نداره جلو کسی بی احترامی کنه بهت بایدم متوجه رفتاربدش بشه

رفته بودیم مثلا مبل بخریم.اه کاش حداقل خواهرشو نمیبردیم.خیلی ضایع شدم پیشش

خب دیگ بخاطرهمین باید متوجهش کنی رفتارش بدبوده

اصلا هم قبول نمیکنه که رفتارش بد بوده.همش میگه هزارربار بهت گفتم پیش کسی انقدر منو تو فشار نذار که من عصبانی بشم 

یک ماهه قراره یه کاناپه تخت خواب شو بگیریم پولشم قراره خودم بدم انقدر امروز و فردا کرد که کاناپه هشتصد تومن گرون شده منم اروم اروم داشتم بهش میگفتم که یاسین جان اون هشتصد تومنو تو بده دیگه من سه تومن بشتر ندارم 

خواهرشم پشت سرمون داشت میومد.یاسینم هی میگف ندارم و دستم خالیه و فلان.منم گفتم خب فروشنده گف چکم قبول میکنه واسه سه ماه دیگه.نقدیاشو من میدم وقتی موعد چک رسید هشتصد تومنشو تو بده بازم قبول نکرد 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز