ااا55 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/08 تعداد پست: 1952 عنوان قرص تاوانکس 55336 بازدید | 19 پست خانما شوهرم کرونا داشت الان بهتره خداروشکر فقط سرفه مونده منم واسش بجا آزیترو تاوانکس خریدم امشب یکی خورد الان میگه معدم سنگینه و خوابش نمیبره بنظرتون برا قرصه یا نه غذاهایی ک خورده یا مریضی 1399/04/13 | 02:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الناخانووووووم عضویت: 1398/03/31 تعداد پست: 11477 ن عزیزم بابای من مصرف میکنه الان دوساله،فک نمیکنم ازقرص باشه افکارت روزیباکن زندگی به اندازه فکرهای توزیبامیشود❤
ااا55 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/08 تعداد پست: 1952 ن عزیزم بابای من مصرف میکنه الان دوساله،فک نمیکنم ازقرص باشه برای چی میخورن
الناخانووووووم عضویت: 1398/03/31 تعداد پست: 11477 برای چی میخورن بابای من ریه هاش مشکل دارن بعضی وقتا ک بوی وایتکسی یابوی اسپندی چیزی دودبشه خیلی اذیتش میکنه وتایه مدت حالش بدمیشه بریدمش پیش فوق تخصص ک قرص تاوانکس رودادوگفت ی برگ ازقرص خوبش میکنه ک شکرخداخوبم شد،دکترگفت هروقت حالش بدمیشه تاوانکس بگیریدبدیدبخوره افکارت روزیباکن زندگی به اندازه فکرهای توزیبامیشود❤
زندگیجاریست۶۱۶۶ عضویت: 1398/12/15 تعداد پست: 8019 میگم خودت سر خود انتی بیوتیکشو عوض کردی؟ تاوانکس من برای عفونت مثانه خوردم قبلا زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!
ااا55 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/08 تعداد پست: 1952 بابای من ریه هاش مشکل دارن بعضی وقتا ک بوی وایتکسی یابوی اسپندی چیزی دودبشه خیلی اذیتش میکنه وتایه م ... شوهرمنم ریه اش عفونت کرده پس همین ی ورقو کامل بدم بخوره
ااا55 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/08 تعداد پست: 1952 میگم خودت سر خود انتی بیوتیکشو عوض کردی؟ تاوانکس من برای عفونت مثانه خوردم قبلا آخه زیاد سرچ زدم چنتایی هم گفتن واسه کرونا دادندکتر اما دکتر شوهرم البته عمومی اورژانس بوده هیچ خشککننده ای نداده
زندگیجاریست۶۱۶۶ عضویت: 1398/12/15 تعداد پست: 8019 آخه زیاد سرچ زدم چنتایی هم گفتن واسه کرونا دادندکتر اما دکتر شوهرم البته عمومی اورژانس بوده هیچ خشک ... توهمین سایت شنیدم گفتن ازیترو دادن بهشون برای کرونا. تاوانکس انتی بیوتیک بسیار قوی و خوبیه. فقط ادم اذیت میشه موقع خوردنش زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!
الناخانووووووم عضویت: 1398/03/31 تعداد پست: 11477 شوهرمنم ریه اش عفونت کرده پس همین ی ورقو کامل بدم بخوره برای عفونت ریه خیلی عالیهولی من نمیدونم عزیزم کاشکی بدون تجویزدکترنخوره،بازم خودت میدونی گلم افکارت روزیباکن زندگی به اندازه فکرهای توزیبامیشود❤
ااا55 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/08 تعداد پست: 1952 توهمین سایت شنیدم گفتن ازیترو دادن بهشون برای کرونا. تاوانکس انتی بیوتیک بسیار قوی و خوبیه. فقط ادم ... چرا اذیت چطوریه
زندگیجاریست۶۱۶۶ عضویت: 1398/12/15 تعداد پست: 8019 چرا اذیت چطوریه مثلا من خودم معذرت میخوام موقع خوردنش اسهال میشدم... زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!
ااا55 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/08 تعداد پست: 1952 مثلا من خودم معذرت میخوام موقع خوردنش اسهال میشدم... وای یعنی همیشه یا دفه اول ..میگم نکنه این سنگینی شوهرم بخاطر اونه میگه احساس میکنم ی چی تو گلومه معدمم سنگه
زندگیجاریست۶۱۶۶ عضویت: 1398/12/15 تعداد پست: 8019 وای یعنی همیشه یا دفه اول ..میگم نکنه این سنگینی شوهرم بخاطر اونه میگه احساس میکنم ی چی تو گلومه معد ... من تا چند روز اول خوبم بعد از دوسه روز معدم سنگین میشه و اسهال. دوبار تا حالا خوردم همینجوری بودم... زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!
ااا55 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/08 تعداد پست: 1952 من تا چند روز اول خوبم بعد از دوسه روز معدم سنگین میشه و اسهال. دوبار تا حالا خوردم همینجوری بودم... الان ی ورق گرفتم امشب یکی خورد
زندگیجاریست۶۱۶۶ عضویت: 1398/12/15 تعداد پست: 8019 الان ی ورق گرفتم امشب یکی خورد کلا باید یه ورق بخوره.... روزی یکی.... انشااله خدا شفاش بده.. به تغذیه اش توجهکن و مایعات فراوان و غذا و سوپ رقیق.... زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!