2777
2789
عنوان

قرص تاوانکس

55336 بازدید | 19 پست

خانما شوهرم کرونا داشت الان بهتره خداروشکر فقط سرفه مونده منم واسش بجا آزیترو تاوانکس خریدم امشب یکی خورد الان میگه معدم سنگینه و خوابش نمیبره بنظرتون برا قرصه یا نه غذاهایی ک خورده یا مریضی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای چی میخورن

بابای من ریه هاش مشکل دارن بعضی وقتا ک بوی وایتکسی یابوی اسپندی چیزی دودبشه خیلی اذیتش میکنه وتایه مدت حالش بدمیشه بریدمش پیش فوق تخصص ک قرص تاوانکس رودادوگفت ی برگ ازقرص خوبش میکنه ک شکرخداخوبم شد،دکترگفت هروقت حالش بدمیشه تاوانکس بگیریدبدیدبخوره

افکارت روزیباکن زندگی به اندازه فکرهای توزیبامیشود❤
بابای من ریه هاش مشکل دارن بعضی وقتا ک بوی وایتکسی یابوی اسپندی چیزی دودبشه خیلی اذیتش میکنه وتایه م ...

شوهرمنم ریه اش عفونت کرده پس همین ی ورقو کامل بدم بخوره 

میگم خودت سر خود انتی بیوتیکشو عوض کردی؟ تاوانکس من برای عفونت مثانه خوردم قبلا

آخه زیاد سرچ زدم چنتایی هم گفتن واسه کرونا دادن‌دکتر اما دکتر شوهرم البته عمومی اورژانس بوده هیچ خشککننده ای نداده 

آخه زیاد سرچ زدم چنتایی هم گفتن واسه کرونا دادن‌دکتر اما دکتر شوهرم البته عمومی اورژانس بوده هیچ خشک ...

توهمین سایت شنیدم گفتن ازیترو دادن بهشون برای کرونا. تاوانکس انتی بیوتیک بسیار قوی و خوبیه. فقط ادم اذیت میشه موقع خوردنش

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  
شوهرمنم ریه اش عفونت کرده پس همین ی ورقو کامل بدم بخوره 

برای عفونت ریه خیلی عالیه

ولی من نمیدونم عزیزم کاشکی بدون تجویزدکترنخوره،بازم خودت میدونی گلم

افکارت روزیباکن زندگی به اندازه فکرهای توزیبامیشود❤
مثلا من خودم معذرت میخوام موقع خوردنش اسهال میشدم...

وای یعنی همیشه یا دفه اول ..میگم نکنه این سنگینی شوهرم بخاطر اونه میگه احساس میکنم ی چی تو گلومه معدمم سنگه

وای یعنی همیشه یا دفه اول ..میگم نکنه این سنگینی شوهرم بخاطر اونه میگه احساس میکنم ی چی تو گلومه معد ...

من تا چند روز اول خوبم بعد از دوسه روز معدم سنگین میشه و اسهال. دوبار تا حالا خوردم همینجوری بودم...

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  
الان ی ورق گرفتم امشب یکی خورد

کلا باید یه ورق بخوره.... روزی یکی.... انشااله خدا شفاش بده..‌ به تغذیه اش توجه‌کن و مایعات فراوان و غذا و سوپ رقیق....