2777
2789
عنوان

بغض یعنی .....

439 بازدید | 35 پست

بغض یعنی دردایی که رسیدن به گلوت 

بغض یعنی تنهایی ونمونده هیشکی پهلوت بغض   بغض....

بغض یعنی که غرورت نزاره بریزن اشکات بغض یعنی حرفایی که خشک شدن پشت لبهات ...

بغض یعنی شبهای تنهایی وخرابی ....

بغض یعنی فکروخیالش نزاره بخوابی ...

بغض یعنی جزرفتن دیگه هیچ راهی نداری بغض یعنی که هنوزم اونودوسش داری ....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

😭😭😭😭😭

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
پریشب دیدمش عشقم دوباره زنده شد با اینکه متاهلم😢حسم بهش خاصه

امروزسالگردعقدمون بود....نشدکه بشه .خییییلی بهم ریختم .تازه داشتم آروم میشدم تازه داشت حالم خوب میشد.چراپس این قرصااثرنمیکنه خسته شدم ازدنیا

حالم خیلی بده .تازه داشت حالم خوب میشدداشتم به زندگی برمیگشتم میخواستم درس بخونم کلاس برم ولی امشب د ...

عزیزم چرا غصه میخوری لیاقتتو نداشته خوب موردایی خیلی بهتر ازاونم هست حالا انگار مگه کی بوده ناراحت نباش بابا⁦❤️⁩

همسایه عوضیمون ساعت دونصفه شب بامشت میکوبید به دیوار حالا خداروشکر من خواب نبودم داشتم «شیپور»تمرین میکردم ملت دیونه شدنا!
عزیزم چرا غصه میخوری لیاقتتو نداشته خوب موردایی خیلی بهتر ازاونم هست حالا انگار مگه کی بوده ناراحت ن ...

خیلی برام این شکست گرون تموم شد.فقط ۱۹سالم بودعقدکردیم تمومه جوونیم داره به اضطراب دادگاه میگذده

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز