2777
2789
عنوان

بغض یعنی .....

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 35 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خیلی برام این شکست گرون تموم شد.فقط ۱۹سالم بودعقدکردیم تمومه جوونیم داره به اضطراب دادگاه میگذده

عزیزم😘ناراحت نباش این روزهاهم میگذره 

ببین دردها ومشکلات ادمو قوی ترمیکنن و باعث میشن پخته تر بشی چرا ناراحتی خداروشکر کن که زودتر فهمیدی چه ادمیه و ازهم جداشدین والان این برات تجربه شد غصه خوردن نداره واقعا ازاین به بعد تو انتخابت دقیق ترباش ⁦❤️⁩

همسایه عوضیمون ساعت دونصفه شب بامشت میکوبید به دیوار حالا خداروشکر من خواب نبودم داشتم «شیپور»تمرین میکردم ملت دیونه شدنا!
خدابزرگه میگذره .دعام کن

هنوز بغض اصلی رو نچشیدی خداروشکر کن ....بغض یعنی نه راه پیش نه راه پس  ...

بغض یعنی کنایه از عزیزات 

بغض یعنی نداشتن یه حامی

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
خدابزرگه میگذره .دعام کن

چشم بله که میگذره حالام غصه نخور الکی 😐والا حیف نیس الکی ناراحت باشی میدونم الکیم نیس ولی همچین واقعیم نیس😂چی گفتم کلا بیخی بابا شاد باش⁦❤️⁩

همسایه عوضیمون ساعت دونصفه شب بامشت میکوبید به دیوار حالا خداروشکر من خواب نبودم داشتم «شیپور»تمرین میکردم ملت دیونه شدنا!
چشم بله که میگذره حالام غصه نخور الکی 😐والا حیف نیس الکی ناراحت باشی میدونم الکیم نیس ولی همچین واق ...

رفتم بیوگرافی سیروس گرجستانی روبخونم یهوچشمم افتادبه تاریخ فوت یاد۱۲تیر۹۷افتادم که عقدکردیم .یهوبهم ریختم

رفتم بیوگرافی سیروس گرجستانی روبخونم یهوچشمم افتادبه تاریخ فوت یاد۱۲تیر۹۷افتادم که عقدکردیم .یهوبهم ...

نه بابا ول کن به هم ریختی که چی شه 😐تولیاقتت بالاترازاین حرفاس خوشگل خانوم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز