2777
2789

خانواده شوهرم از خواهر شوهرا تا جاریها همه شاغلن و خیلی علاقه به شغل بیرون دارن و حتی اضافه کاری هم وایمیسن مثلا اگه دو باید خونه باشن چهار میان حقوقاشونم خونه خوب مسلما پول دارن و ملک و املاک و باغ و ویلا و چند تا خونه دارن و وسایل شیک راه به راه مسافرت.....

ولی من رشتم جوری بود که شغل مناسب پیدا نکردم و الانم که دو تا بچه دارم دلم نمیاد بزارمشون و برم

و ما وضعیت مالیمون پایین تر خونمون اجاره ای و وسایلم کهنه و قدیمی شدن 

خانواده شوهرم پز مال و اموالشون رو میدن 

من از یه طرف میگم همین که بالا سر بچه هامم و مراقبشونم دنیا ارزش داره از طرفی میگم دو روز دیگه بچم نگه ما ملک و املاک نداریم و احساس کمبود کنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پولدارو بیپول فعلا درگیر زنده ماندن هستند از شر این بیماری .نگران آینده نباش .خدا بزرگه اگه آینده ای ...

اتفاقا در مورد این بیماری اینقدر بیخیالن که نگو انگار نه انگار اتفاقی افتاده

یه رشته در پیت

میبخشی پرسیدم. آخه قراره استخدامی بزنن گفتم شاید رشته ت رو بخوان

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...

من خودم تا قبل بارداری شاغل بودم. درسته درآمد داشتم و دستم تو جیبم بود ولی کار بیرون هم مشکلات خودش رو داره . روزی چند ساعت تو مترو سراپا ایستادن و از هزهر نفر حرف شنیدن اصلا راحت نیست. تازه وقتی میای خونه باید به کارای خونه هم برسی. یادمه همیشه در حسرت یه خواب بعد از ظهر بودم. نمیخوام بگم کار بیرون بده. میخوام بگم اگر چیزی اون خانوما بدست آوردن بهاش رو دادن. زحمت کشیدن. شما باید ببینی هدفت از زندگی چیه . اگر فکر میکنی کار بیرون باعث میشه به آرزوهات برسی از یه جایی شروع کن.