2777
2789
عنوان

چرا بیدارید؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 87 پست
چند ماهه شبا حالم بد میشه سرم پر میشه از افکار منفی دیوونه کننده گریم میگیره گاهی به اینکه خودمو بکش ...

من نزدیک پریودی حالم گرفته هست..

یه وقت نزدیک پریودت نیس؟

هورمونهات بهم ریخته باشه؟

خدایا! از صمیم قلبم و بندبند وجودم هزاران بار شکرت میکنم بابت همسری 💏که به من هدیه دادی..کسی که کنارش فقط و فقط  لمس آرامش و خوشبختیه😍❤شکرت میکنم بخاطر خونواده ی خوب و عزیزم..بخاطر سلامتیشون.. مهربونیشون..دوستت دارم خدای مهربونم..😘🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شاید چون پنجشنبه ها شلوغه دوس نداره برین

نه بابا...طرز فکر یکی از برادرامو نمیپسنده اقا...بهش میگم کاری به تو نداره که ولشون کن برات مهم نباشند...هر سری یه چیزو بهونه میکنه مادرم روستاست وگرنه منت نمیکشیدم خودم میرفتم..خیلی داغونم..بابام و دوتا برادرام تنها شدند دوس دارم برم براشون غذا درس کنم..اقا خوشش نمیاد

مبارکت باشه عزیزم  انشاالله دلت خوش باشه هرجا ک باش🤗🤗🤗

ممنونم مهربون💜

مبارک شما هم انشالله💋😍

دل خوش برای شما همیشه انشالله🙏🙏🙏

خدایا! از صمیم قلبم و بندبند وجودم هزاران بار شکرت میکنم بابت همسری 💏که به من هدیه دادی..کسی که کنارش فقط و فقط  لمس آرامش و خوشبختیه😍❤شکرت میکنم بخاطر خونواده ی خوب و عزیزم..بخاطر سلامتیشون.. مهربونیشون..دوستت دارم خدای مهربونم..😘🙏
من بچه رو پامه نمیخوابه که منم بخابم🤪

آخی😍😍😍😍

بوس کن از طرف من سرش رو😍💋💜

خدا حفظش کنه براتون

من نزدیک پریودی حالم گرفته هست.. یه وقت نزدیک پریودت نیس؟ هورمونهات بهم ریخته باشه؟

نه عزیزم نزدیک پریود خیلی حالم خراب تر از الان میشه.بعد از زایمانم اینجوری شدم.فقط شبا اینجوریم

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
من شهر غریب نیستم تا خونه مامانم یک ربع بیشتر راه نیست یه خواهر مطلقه تو خونه بابام دارم جرات ندارم ...

خسته نباشی بانو

خدا بهت صبر بده

البته خب واقعا شرایطشون هم سخت هست.. اما بازم قابل توجیح نیس این رفتارا

نه عزیزم نزدیک پریود خیلی حالم خراب تر از الان میشه.بعد از زایمانم اینجوری شدم.فقط شبا اینجوریم

انشالله خدا خودش حالمون رو به خوشحالی خودش تغییر بده🙏

حول حالنا

مون کنه🙏💜

انشالله خدا خودش حالمون رو به خوشحالی خودش تغییر بده🙏 حول حالنا مون کنه🙏💜

ممنونم گلم.😍😍ان شاءالله🙏

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
منم دوماهه ندیدمشون  اره

انشالله دلت خوش باشه همیشه