2777
2789
عنوان

علت سفت شدن اطراف ناف در هفته۳۱

1772 بازدید | 16 پست

سلام،بچه ها من هفته ۳۱ هستم.دو روز که احساس میکنم عصرا اطراف نافم سفت میشه و بچه اونجا جمع میشه؟بعد میخوابم صبح خوب میشه.طبیعی؟

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

تو بارداری سرطانم طبیعیه

نمیدونم،نگرانم میگم مایعش کم نباشه یا انقباض نباشه

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عه،نمیدونم من که از استرس دیوانه شدم

منم این بارداریم کلااسترس داشتم احتمال زایمان زودرس دارم همش میگم خداکنه به هفته های بالای سی برسم

دراین دنیااگرغم هست صبوری کن خداهم هست😔😔
نه عزيزم

مگه انقباض از علائم زایمان زودرس نیست؟من سرویکسم ۲۰،البته استراحت مطلقم اصلا راه نمیرم

منم این بارداریم کلااسترس داشتم احتمال زایمان زودرس دارم همش میگم خداکنه به هفته های بالای سی برسم

چرا

طول سرویکسم کمه انقباضم دارم هفته ای یکی امپول میزنم

عه،منم آمپول میزنم و شیاف

سرویکستون چند؟سرکلاژین؟