2777
2789
عنوان

مسافرت تنهایی خوبی و بدیها

150 بازدید | 15 پست

خوبی و بدیای مسافرت تنهایی چیه به‌نظرتون؟اگه خاطره دارید بگید.(نمیخوام تو این شرایط برم مسافرت)

🧿ماشاءالله لاحول ولا قوة الا بالله العلي العظيم 🧿می‌شه حتی اگه اعتقادی هم نداری واسم یه صلوات بفرستی؟ اگه سوره‌ای چیزی گذاشتم که بخونید بدونید باتوجه به معنیه که موثر می‌شه❤️

خارجی منظورته ک کوچ سرفینگ برو که بتونی یه هم صحبت از کشور میزبان دلشته باشی....

،امین_داداش ،چگوارا سابق هستم:) ... حالا امین جونتون برگشته :) خواستند مارا تعلیق کنن غافل اینکه بذر بودیم؛) ......اقا سو تفاهم پی نیاد ما سر ب زیریم ب خداااا ما را گزارش نزنین یه چندتا بحث کردن و داشتن اختلاف نظر چیه مگه نباشه باید شک کرد!.... ودر اخر تشکر میکنم از نی نی یارها مخصوصا شبش که ما رو مورد عنایت قرار دادن و تعلیق نکردن  و به اخطار بسنده کردن کوچیک همتونم هستم:) واقعا چرا تاپیکام رو تعطیل میکنین😑عضو ستاد مبارزه با مرد ستیزی. بقیش یادم اومد میگم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤔

😶

🧿ماشاءالله لاحول ولا قوة الا بالله العلي العظيم 🧿می‌شه حتی اگه اعتقادی هم نداری واسم یه صلوات بفرستی؟ اگه سوره‌ای چیزی گذاشتم که بخونید بدونید باتوجه به معنیه که موثر می‌شه❤️
😶

خب پس منظورتو دقیق بگو 

الان من متوجه نشدم میخوای تنهای تنها بری یا میخوای خودتو شوهرتنها برین و خانواده شوهرهمرات نباشن

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

خارج از کشور بدی نداره

داخل کشور خوبی نداره

😂

برای من خیلی لذت بخش تنها برم سفر و لذت ببرم

برنامه ام دست خودمه ‌ کلی پیاده روی میکنم و از مناظر لذت میبرم

مسافرت دسته جمعی بیش از سه روز بشدت خسته ام میکنه و از نداشتن خریم شخصی آزرده میشم

بعضی ها بلد نیستند و درک نمیکنن چطور میشه تنها رفت سفر

توی ایران خانم تنها بره سفر متاسفانه خیلی ها به چشم طعمه نگاهش میکنن

و باید حواسش به امنیت باشه

نمیتونه در طبیعت هر جایی بره

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

من ترسو ام،با یه نفر باشم خیلی بیشتر بهم خوش میگذره،تو فانتزیمم تنهایی سفر کردن نیست

الانم که با خانواده خودم میرم سفر باز  دلم میخاد چنتا خانواده دیکه م باهامون باشن

صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم.... 

خوبيش اينه كه تجربه ميگيري و بزرگت ميكنه. وقتي تنها سفر ميكني تفكر بيشتر ميكني، اطراف بيشتر ميبيني و زيبايي شناسي ميكني.بستگي به سبك سفرت هم داره مثلا كوله گردي، كمپ و.....

بديش اينه كه ممكنه مريض بشي و يا آسيبي ببني(شكستن پا) و خب كسي نيست كمكت كنه و خودت بايد از پس خودت بر بياي.