nazmilaaa مدیر استارتر عضویت: 1397/11/04 تعداد پست: 689 عنوان افسردگی 187 بازدید | 30 پست سال97 فرزندمو در19 هفتگی بارداری از دست دادم وعاشقش بودم یه سال برا بارداری انتظار کشیده بودم الان دوسال میگذره بازم بافکرش وعکسش ولباساش سر میکنم خانوم حامله میبینم حالم بد میشه نوزاد تازه بدنیا اومده میبینم گریم میگیره چندماهه هم اقدام میکنم سندروم تخمدان پلی کیست دارم وباردار نمیشم وهمسرم میگه هنوز سنت کمه نمیخوام باردار شی باز ونمیذاره برم دکتر واقدام کنم نمیدونم چیکار کنم تادوروز پریودم تاخیر میوفته حس میکنم باردارم وبعدش پریود میشم باز سنگین تر شکست میخورم 😟 انتظار تو شیرین تر از قنده آرام جان مادر 1399/04/12 | 17:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بی_پناهترین عضویت: 1399/03/06 تعداد پست: 4093 چن سالته؟؟ صدای خورد شدن اخرین تکه شیشه های قلب شکسته ام را شنیدم ، دیگر نایی برای زندگی نمانده مهربانم...خدایا نجاتم بده 😔
nazmilaaa مدیر استارتر عضویت: 1397/11/04 تعداد پست: 689 چن سالته؟؟ 22 انتظار تو شیرین تر از قنده آرام جان مادر
بخندید عضویت: 1399/01/21 تعداد پست: 2421 عزیزم خدا صبرت بده خیلی بده ببخشید مشکلش چی بود ک سقط شد بره سلامتی نی نی ی صلوات بفرستید
بی_پناهترین عضویت: 1399/03/06 تعداد پست: 4093 همسرت چن سالشه صدای خورد شدن اخرین تکه شیشه های قلب شکسته ام را شنیدم ، دیگر نایی برای زندگی نمانده مهربانم...خدایا نجاتم بده 😔
nazmilaaa مدیر استارتر عضویت: 1397/11/04 تعداد پست: 689 عزیزم خدا صبرت بده خیلی بده ببخشید مشکلش چی بود ک سقط شد سندروم داوون داشت انتظار تو شیرین تر از قنده آرام جان مادر
سلناسلنا عضویت: 1398/02/07 تعداد پست: 31685 خدا بهت صبر عطا کنه . اینقدر خودتو عذاب نده .22 سنی نیست من خودم 28 سالگی ازدواج کردم .از نظر من تو یه دختر سن پایینی .که الان باید میرفتی دانشگاه و خوشی و شادی میکردی نمیخواد دیگه دعا کنید :( حاجت روا نشدم :(
nazmilaaa مدیر استارتر عضویت: 1397/11/04 تعداد پست: 689 همسرت چن سالشه 29 انتظار تو شیرین تر از قنده آرام جان مادر
nazmilaaa مدیر استارتر عضویت: 1397/11/04 تعداد پست: 689 خدا بهت صبر عطا کنه . اینقدر خودتو عذاب نده . 22 سنی نیست من خودم 28 سالگی ازدواج کر ... ممنونم عزیزم ولی دنیا اونجور که میخوایم پیش نمیره انتظار تو شیرین تر از قنده آرام جان مادر
بخندید عضویت: 1399/01/21 تعداد پست: 2421 سندروم داوون داشت نگران نباش انشلا دوباره باردار میشی سنیم ک نداری حالا زیاد وقت هست بره سلامتی نی نی ی صلوات بفرستید
nazmilaaa مدیر استارتر عضویت: 1397/11/04 تعداد پست: 689 نگران نباش انشلا دوباره باردار میشی سنیم ک نداری حالا زیاد وقت هست آره وقت زیاده سنمم کمه کاش این حس بد هم نبود تو دلم نسبت به جنین ازدست رفتم میتونستم شاد باشم وجوونی کنم انتظار تو شیرین تر از قنده آرام جان مادر
سلناسلنا عضویت: 1398/02/07 تعداد پست: 31685 ممنونم عزیزم ولی دنیا اونجور که میخوایم پیش نمیره اره خب . دنیا برای هیچکس اونطور که خواستن پیش نرفته .یکی از ازدواج نکردن در عذابه یکی از طلاق گرفتن یکی از دست دادن بچه یکی نازایی چندین ساله یکی بی پولی همه در عذابیم .پس سعی کن شاد باشی . همشم مصلحت و خواست و حکمت خدا بوده نمیخواد دیگه دعا کنید :( حاجت روا نشدم :(
بخندید عضویت: 1399/01/21 تعداد پست: 2421 آره وقت زیاده سنمم کمه کاش این حس بد هم نبود تو دلم نسبت به جنین ازدست رفتم میتونستم شاد باشم وجوونی ... انشلا ک ی نی نی دیگه بییاد یکم بهتر میشی بره سلامتی نی نی ی صلوات بفرستید
nazmilaaa مدیر استارتر عضویت: 1397/11/04 تعداد پست: 689 اره خب . دنیا برای هیچکس اونطور که خواستن پیش نرفته . یکی از ازدواج نکردن در عذابه یک ... ممنونم عزیزم امیدوارم یه روز برسه که کلا همه شاد بشن انتظار تو شیرین تر از قنده آرام جان مادر
nazmilaaa مدیر استارتر عضویت: 1397/11/04 تعداد پست: 689 انشلا ک ی نی نی دیگه بییاد یکم بهتر میشی امیدوارم خیلی انتظار میکشم براش از خانوادم دورم اگه فرزندی داشته باشم همه کس من میشه انتظار تو شیرین تر از قنده آرام جان مادر