2777
2789
عنوان

افسردگی

187 بازدید | 30 پست

سال97 فرزندمو در19 هفتگی بارداری از دست دادم وعاشقش بودم یه سال برا بارداری انتظار کشیده بودم الان دوسال میگذره بازم بافکرش وعکسش ولباساش سر میکنم خانوم حامله میبینم حالم بد میشه نوزاد تازه بدنیا اومده میبینم گریم میگیره چندماهه هم اقدام میکنم سندروم تخمدان پلی کیست دارم وباردار نمیشم وهمسرم میگه هنوز سنت کمه نمیخوام باردار شی باز ونمیذاره برم دکتر واقدام کنم نمیدونم چیکار کنم تادوروز پریودم تاخیر میوفته حس میکنم باردارم وبعدش پریود میشم باز سنگین تر شکست میخورم 😟

انتظار تو شیرین تر از قنده آرام جان مادر  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا بهت صبر عطا کنه . 

اینقدر خودتو عذاب نده .

22 سنی نیست  

من خودم 28 سالگی ازدواج کردم .

از نظر من تو یه دختر سن پایینی .که الان باید میرفتی دانشگاه و خوشی و شادی میکردی 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
خدا بهت صبر عطا کنه .  اینقدر خودتو عذاب نده . 22 سنی نیست   من خودم 28 سالگی ازدواج کر ...

ممنونم عزیزم ولی دنیا اونجور که میخوایم پیش نمیره

نگران نباش انشلا دوباره باردار میشی سنیم ک نداری حالا زیاد وقت هست 

آره وقت زیاده سنمم کمه کاش این حس بد هم نبود تو دلم نسبت به جنین ازدست رفتم میتونستم شاد باشم وجوونی کنم

ممنونم عزیزم ولی دنیا اونجور که میخوایم پیش نمیره

اره خب . 

دنیا برای هیچکس اونطور که خواستن پیش نرفته .

یکی از ازدواج نکردن در عذابه 

یکی از طلاق گرفتن 

یکی از دست دادن بچه 

یکی نازایی چندین ساله 

یکی بی پولی 

همه در عذابیم .

پس سعی کن شاد باشی . 

همشم مصلحت و خواست و حکمت خدا بوده 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
آره وقت زیاده سنمم کمه کاش این حس بد هم نبود تو دلم نسبت به جنین ازدست رفتم میتونستم شاد باشم وجوونی ...

انشلا ک ی نی نی دیگه بییاد یکم بهتر میشی 

بره سلامتی نی نی ی صلوات بفرستید 
اره خب .  دنیا برای هیچکس اونطور که خواستن پیش نرفته . یکی از ازدواج نکردن در عذابه  یک ...

ممنونم عزیزم امیدوارم یه روز برسه که کلا همه شاد بشن

انشلا ک ی نی نی دیگه بییاد یکم بهتر میشی 

امیدوارم خیلی انتظار میکشم براش از خانوادم دورم اگه فرزندی داشته باشم همه کس من میشه