2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط پروتئین

دقیقااااا منم با پروتئین بچه هام و وزن گرفتن وخودمم چاق نشدم 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
بستنی بخور، آجیل زیاد بخور،چیزای مقوی بخور گوشت و ماهیچه و آب قلم 

من که از ۲۹ هفته هر روز دلستر و بستنی و اجیل میخورم و چیزایی که بچه رو تپل میکنه بنظرتون اثر داره 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
خوبه که من دختر اولم بدنیا اومد ۳ کیلو بود هفته ۴۲ ولی انقد زایمانم راحت بود

میترسم ضعیف باشه چون ویار داشتم خودمم لاغر کردم شیرم کم باشه ،نتونه بعدش خوب وزن بگیره

کاش من اول بچم سالم باشه بعد ۱کیلو باشه دختر اولم ۴ کیلو ۲۵۰بود مردم و زنده شدم

چی میخوردی انقد تپل بوده ماشالا 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
دلستر فقط رو وزن مادر اثر داره.

پس چرا میکن بچه رو تپل میکنه😢من پرسیدم چیزی که بچه رو تپل کنه و مادر تپل نشه گفتن دلستر تلخ 

استارتر به خانومی گفت تو سه هفته وزن بچه ش بیشتر از یک کیلو زیاد شده با 

عدس ، اناناس و چهار مغز فقط 

چی میخوردی انقد تپل بوده ماشالا 

والا همه چی میخوردم ولی ماه آخر یادمه همش مهمونی بودیم بیشتر کباب میخوردیم تازه ۲هفته آخر روزی فقط ۱وعده میخوردم چون شنیده بودم موقع زایمان طبیعی دفع مدفوع داری میترسیدم آبروم بره 🤭

والا همه چی میخوردم ولی ماه آخر یادمه همش مهمونی بودیم بیشتر کباب میخوردیم تازه ۲هفته آخر روزی فقط ۱ ...

ابجی من میخام سزارین کنم دخترم کمی رو قولش لنگه میخام وزن بچمو حسابی بالا ببرم ولی خودم چاق نشم نمیدونم چیکار کنم منم میخورم همه چی ولی برنج اینا به بچه وزن نمیده فقط مادرو چاق میکنه